Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete közelebb kerültünk egymáshoz egy sráccal, nem tudom mit érez pontosan . Tudnátok segíteni?
Régóta ismerjük egymást látásból, de most pér hete közelebb kerültünk egymáshoz.
Az már az elején kiderült,hogy szexuálisan vonzódunk egymáshoz ,így pár alkalommal le is feküdtünk egymással viszont mint ahogy az lenni szokott nőként elkezdtem többet érezni (nem tudok csak szexkapcsolatban élni érzelemmentesen )
viszont ő azt mondta hogy komolyabb kapcsolatot nem szeretne és még időben hagyjuk abba ezt mert nem akar nekem rosszat meg azt az érzést meghagyni hogy csak "kihasznált", de valahogy még is érzem rajta hogy érdeklődik irántam és fontos vagyok neki...
Kicsit összezavarodtam és nem tudom pontosan mit érez, kérdezősködni nem akarok, nem szeretnék nyomulósnak tűnni..
Valaki volt már hasonló helyzetben ? Mit gondoltok mit tegyek ?
24/L
Szerintem egyértelmű. Meg#ott már párszor és részéről ennyi volt. Ez csak szex volt nem több.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!