Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat töllem? Van egy srác aki foglalt, de nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bövebben lent
Figyelt kérdés
Sokat vagyunk egyutt munkan,puszilgat,fogdos,kiván az biztos.A baj az,hogy én beleszerettem és ö ezt tudja,mégis folytatja,nem tudom,hogy csak fölviditani akar e,vagy érez e valamit. Lenne e eselyem elnyerni a szerelmét?Habár nem titkolja,hogy szereti a barátnöjét. Mit tegyek?2017. márc. 2. 15:21
1/10 anonim válasza:
egy film jut eszembe erről: Csak szexre kellesz...
2/10 anonim válasza:
Magát akarja felvidítani egy új cuncival.
3/10 anonim válasza:
Meg kéne kérdezni,mert ez eleg nagy bunkóság,ha csak magát "simogatja".A bnőjét az ilyen pasi meg tuti nem szereti..Ha szeretné nem.lenne erre szüksége.
Azert csinalja mert tudja h erzel es megteheti.Jatszd az elerhetetlent ahogy a tobbi csaj szokta.(N)
4/10 anonim válasza:
Igen, egeszen egyertelmu, hogy fol akar viditani :"DD.
5/10 anonim válasza:
Na vajon mit akar?
A lyukadat,ne legyél ennyire naív!
6/10 anonim válasza:
Azt,persze. De megtenni nem fogja,es így meg csak a kérdezővel szórakázik(3)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Tudom,hogy igazatok van..de szerintem nem akar nekem fájdalmat okozni.Csak férfiból van. Azt mondjátok nincs esély arra,hogy valahogy elnyerjem a szerelmét?
2017. márc. 2. 17:41
8/10 anonim válasza:
Miért akarod elnyerni egy olyan ember szerelmét aki ölelget,tapiz stb, szórakozik veled,de mindeközben még azt is hozzáteszi h szereti a baratnőjét..?Válaszold meg magadban.Azt meg nem tudni hogy mennyire lehetetlen amúgy.
9/10 anonim válasza:
"Van egy srác aki foglalt"
... itt leakadtam, mert eléggé könnyű kitalálni. Ne legyél kis naív:D aranyos
10/10 A kérdező kommentje:
Mert beleszerettem.Nem vagyok naiv,már nem tizen,se nem huszonéves vagyok.Attol még a szerelem szerelem
2017. márc. 6. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!