Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok srác miért próbálkozik foglalt lányoknál? Mire jó ez?
Azért próbálkoznak mert nekik ennyit ér a másik ember kapcsolata. Az ilyenekkel én alapból nem foglalkoznék, a más kapcsolatát nem képesek tiszteletben tartani akkor a sajátjukat sem. A szándék szerintem egyértelmű.
Az pedig, hogy így vélekedsz a párodról, szerintem nagyon becsülendő, tartsa meg Isten a jó szokásod. Kevés ilyen kitartó lány van úgy gondolom. Abból, amit itt leírtál ti pont egymásnak lettetek teremteve.
Ne foglalkozz az álnok bajkeverőkkel, csak a boldogságotokra koncentrálj! Sok erőt, kitartást kívánok hozzá!
22/F
mert az ilyen férfiak trófeaként tekintenek egy nőre.
példa: ismerösöm elhordta mindennek a barátnőjét, libának h.lye p.csának stb, (persze a háta mögött) egy héttel előtte meg azzal dicsekedett hogy egy hónapjába telt megfúrni az előző már egy éve tartó kapcsolatát a csajnak. (hasonló módszert kezdett el alkalmazni a bátyám barátnőjénél, hogy milyen szar a tesom meg nem járnak sehova stb stb.. csak én nem hagytam annyiban a dolgot - ugyanis pont hogy az volt a baj hogy amikor bátyám menni akart sétálni vagy kirándulni akkor a barátnőjének éppen nem volt hozzá kedve, vagy mikor mentek volna bulizni rátört a lányra a pánikroham).
közben járásomra az ő kapcsolatuk megmenekült a csávó meg azóta is gyűlöl engem :D
"itteni munkája csak egy a sok közül, így vannak sajnos olyan alkalmak, amikor nem tud itt lenni" - az itteni NŐJE csak egy a sok közül......... trololololololooooo
Köszi mindenkinek, egyetértek veletek. Imádom a párom, tényleg ő a mindenem, még szép, hogy így vélekedem róla. :)
Utolsó, te pedig tehetsz egy szívességet. :) Te csak szeretnél egy ilyen erős, őszinte kapcsolatot, mint az enyém. Tény, hogy nem itt lakik, és igen, van más munkája is, de ettől függetlenül heti 3-4 napot mindenképp sikerül együtt eltöltenünk, ha meg nem, akkor az azért van, mert aznap 2-3 előadása van máshol, örül, hogy él. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!