Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok srác miért próbálkozik foglalt lányoknál? Mire jó ez?
A tetszés, a szerelem az egy enm befolyásolható ösztönszerű ingerencia. Egyszerüen nem tehetek róla, hogy épp abba a nőbe szeretek bele halálosan, aki épp kapsolatban van. Sőt nekem még olyan nem volt,hogy a vágyaim nője ne lett volna palival. Egyszerüen ez a bevett tény, ez a gyakorlat,hogy akárhol vagy szórakozóhelyen kívül, nincs, nem létezik olyan,hogy egy dekoratív helyes gyönyörű lánynak ne lenne faszija. Ilyen egyszerüen elképzelhetetlen. Szórakozóhelyre meg gyülölök járni, meg azok a nők ott nagyon gyökér kiskirálynők lehetnek, nem mintha gondok volnának velem, de nem tűröm az ilyen nőket.
Szóval útcán, buszmegállóban, sportlétesítményben ha látásból megszeretek egy nőt, az mindig úgy van ,hogy van gyökere.
Ez ellen meg nem lehet mit tenni, ez egy érzés, ami nem befolyásolható. Az emberek meg tudják,hgoy a kapcsolatok zöme unható, nem végleges, lehetnek mélypontok, amikór jól séztszedhetőek a fenébe, ilyenkor nyilván adnak esélyt a saját boldogságuknak, főleg ha bíznak benne,hogy velük még több örömben lesz a lánynak része. Akkor mért ne próbálkoznának be?! Kinek árt ez? Szerintem senkinek.
Ha a lány még mindig azt a gyökerek szereti, akivel éppen van, akkor úgysem haggya el, ha meg szar a viszonyuk, csak jobbhíjján volt eddig vele, akkor meg felszabadul végre, és mindneki jól jár. A vágyódó, hódítani vágyó fél meg ha bepróbálkozik, akkor legalább megnyugvást talál a lekivilága, hogy nem őt választotta, de legalább tett érte,hogy megszerezze álmai nőjét.
Egyszerüen egy párkapcsolatot nem kell halálosan koolyan venni, nem egy házasélet szintű valami. Összeállnak, aztán tartanak valahol. Ennyiről van szó egy párkapcsolatban. EZeket a viszonyokat még nyugotan szét lehet szedegetni, kutyát nem érdekel, ha megy a dolog, akkor oké, ha nem akkor meg nem. De az érzelmek nem irányíthatók.
Örülök, hogy kitartasz a barátod mellett. Nekem egyik kapcsolatom így ért véget, hogy a barátnőmet mindig betalálták annak ellenére, hogy látták, hogy foglalt... Aztán persze amikor nagy ritkán olyat tettem/mondtam, ami a barátnőmnek nem esett jól (a legjobb kapcsolatban is vannak kisebb-nagyobb viták, rosszabb napok), akkor ezek a hódolók egyből akcióba lendültek. Az egyik le is csapta őt a kezemről. Aztán persze megcsalta a lányt (ő is megérdemelte amiért ilyen hiszékeny volt)... Szóval senki nem járt jól, nekem meg a tököm tele van az ilyen emberekkel...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!