Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy depressziós lányról?
Az egész eletet a mentális állapota tette tönkre, régen egy normális ember volt.
Nincs vele semmi komolyabb probléma mint emberrel, régen voltak barátai, voltak tiniszerelmei, nem kövér, csinos, arcra se csúnya, az egyetlen probléma vele: mentálisan nem ép.
Súlyos önértékelési gondjai vannak, nincs motivációja akaratereje semmihez, feladta az iskolát, nem dolgozik, depressziós, pánikbeteg, a végletekig magába zárkózott, senkivel nem oszt meg senkit, mindenkit elmart maga mellől és nem maradt senkije. Mar eljutott odáig hogy semmi sem érdekli, és az öngyilkosságot fontolgatja, mert nem lát már kiutat ebből a pokolból.
És ez,hogy jön a párkapcsolatokhoz?
Gyógyszeres kezelés,szakorvosi segítség.
Pedig van kiút! Nem szabad lemondani a szebb jövőről... Én is megjártam ezt, de sosem adtam fel a reményt. Sikerült meggyógyulnom!!! De ehhez rengeteg lelki munkára, önvizsgálatra, sok-sok türelemre volt szükségem. Sajnos csak úgy magától nem megy, tenni kell érte, hogy változzanak a dolgok. Van klinikai diagnózosod, jársz orvoshoz? A megfelelő gyógyszer nélkül én is végtelenül elveszett lettem volna... kellett egy mankó, ami segített lábra állni.
29 N
"...a végletekig magába zárkózott, senkivel nem oszt meg senkit, mindenkit elmart maga mellől..."
Ennek oka van, amit fel kell dolgoznia. Létezik kiút, csak a lényeg, hogy nem szabad az okok mögé bújni, hanem igenis tanulni belőle, és nem félni a jövőtől. Nem szabad, hogy a felépülést akadályozza egy-egy átélt negatív esemény utórezgései (és úgy önmagában az egész múltbéli esemény).
Érdemes lenne segítséget keresnie, egy jó pszichológust, aki segítene kijönni ebből a dologból.
Párkapcsolati szempontból kezdetben meg nem kizáró ok akkor, ha sikerül a szerelem által kihoznom a depressziójából legalább annyira, hogy még ha néha le is hangolt, de alapjáraton nem az öngyilkosságon meg a rossz dolgokon jár az agya.
Soha többet depressziós lányt.
Nekem is volt komoly mentális problémám, barátként támogatnám a lányt, de párkapcsolat, na az kizárt.
Lehet lepontozni, de nem tudjátok, hogy akár önhibáján kívül is, de mennyire tönkretesz lelkileg egy depressziós emberrel való kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!