Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek egy depressziós emberrel? Szerintetek is az?
Úgy érzem akivel ismerkedek depressziós. Többször mondott olyanokat aminek a lényege az volt, hogy nincs értelme az életnek, hogy kevés érzelme van. Gyakran mond sértő és bántó dolgokat úgy, hogy észre sem veszi.
Bár nem egy otthon ülős típus, de egyáltalán nem nyitott ember, nincsenek barátai sem. Én pont azért kedveltem meg mert ilyen különleges, de az utóbbi időben kezdek kiábrándúlni belőle, mert nem mutatja ki érzéseit az utóbn meg is bántott rendesen szavakkal pedig állítólag nem akarta, nem érezte, hogy ez milyen sértő.
Szerintetek is ezek depresszióra utaló jelek? Mit tanácsoltok vele kapcsolatban? Tapasztaltatok hasonlót?
Én se hiszem,hogy ezek alapján rögtön depresszióra kell gondolni.
Manapság hajlamosak vagyunk arra,hogy minden fura cselekedetű, magába forduló embert depressziósnak titulálunk, pedig igazán depressziós ember, akit betegként kell kezelni, azért nem olyan gyakori mint az olyan, aki logikátlanul, egyedi módon, mások által meg nem érthetően, józan ész elleni cselekedetekkel éli az életét.
Az,hogy gyakran megbánt, és ezt észre sem veszi, az már baj. Mondd el Neki, ne álld meg szó nélkül, beszélgess Vele.
Bár számomra érthetetlen az,hogy ennyi negatív tulajdonság mellett miért is ragaszkodsz Hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!