Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek a távkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek a távkapcsolatom miatt depressziós? Távkapcsolatban élők, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A párom nemrég ment haza, sok-sok kilométer választ el minket, és most először érzem azt - de csak azóta, hogy elment -, hogy nem akarok felkelni, csak egész nap aludni, sokszor jön rám a sirhatnék, érzelmileg elég labilis vagyok olyan értelemben, hogy vagy nagyon boldog vagyok, vagy nagyon szomorú és bőgök, esetleg hirtelen felkapom a vizet vagy leszek ideges, ha van min. Bamba is vagyok néha, olyankor flegma is, vagy vehemens, ami rám egyáltalán nem jellemző. Ahogy az sem, hogy nem eszem, nincs étvágyam. Eddig ilyen nem volt.

Nincs gond a kapcsolatunkkal, nem miatta vagyok ilyen, csak egyszerűen hiányzik és soká látom újra. Nemrég volt itthon, sok időt töltöttünk együtt, és most nagyon fura, hogy nincs itt. Nehéz, de kitartok, mert fontos nekem ez az egész és ő maga is. Tehát nem adom fel, nem ezzel van a gond, de az lehet, hogy emiatt vagyok ennyire kiszámíthatatlan állapotban?

A páromnak ezeket nem mondom, neki is éppen olyan nehéz, mint nekem, nem akarom ezzel terhelni.

Mit tudnék tenni ez ellen? El fog múlni, vagy hetekig tart majd ez a fura állapot?

Főleg a sírás az, ami kezelhetetlen, mert bármin képes vagyok sirni; dühömben, vagy azon ha a filmben sírnak, múltkor azon is, hogy fegyelmeznem kellett a kutyámat. Ez nem normális.

Csak a párom hazameneteléhez tudom kötni ezt a viselkedést, ami nálam fenn áll jelenleg, mert azóta tart és soha ilyen még nem fordult elő velem. Viszont neki ezt nem mutatom, sőt, akkor nincs is mit mutatni, mert olyan vagyok, amilyen mindig szoktam lenni; boldog, életrevaló és mosolygós.

2018. febr. 1. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, én miután elment első délelőtt csak bőgtem mindig, aztán éjszaka mikor felriadtam, hogy egyedül vagyok...

Napközben jó volt - zömmel -, de nélküle kelni és egyedül aludni pokoli rossz.

Vagy mikor hazamész és olyan jó lenne, ha megölelhetnétek egymást, de csak az üres lakás fogad. Váh...

5 hónap után összeköltöztünk, és azóta teljesen kicseréltek mindkettőnket. :)

28n

2018. febr. 2. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Ezek szerint ez nem egyedüli eset nálam... :(

Sok boldogságot kívánok nektek! :)

2018. febr. 5. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!