Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok és még rosszabbul érzem magam a karácsony miatt, hogy viseljem el?
21l
Ja és azért ide írtam ki mert itt vannak a legtöbben...
nem csodálom, hogy ilyen kötelező boldog karácsonyozó szülőkkel ilyen depis vagy.
el kéne költöznöd a szüleidtől
Mit erőltetnek rád ilyen telefonhívásokat? hihetelten.. gáz..
Mi az oka, hogy mélyponton vagy?
Érthető, hogy az ilyen dolgok rosszul érintenek. Ki kellene magadért állnod.
Az életben minden csak döntés kérdése. Bárhogy élsz, bármit teszel, bármit gondolsz, az egy tudatos vagy nem tudatos döntésnek az eredménye. Az is, ha az ember depressziót él meg, az is, ha nem. Én is az voltam. Illetve annak képzeltem magam. Folytonos öngyilkossági gondolatok gyötörtek, meg is vagdostam magam párszor. Néhánynak a nyoma a mai napig meglátszik.
Aztán felismertem magamban, hogy dönthetek másképp is. Úgy, hogy nem adom át magam ennek az egésznek. Azóta én vagyok a világ legboldogabb embere. A boldogság is csak döntés kérdése. Nem azon múlik, hogy milyen emberek vesznek körül vagy hogy mennyi pénzed van vagy hogy milyen körülmények között élsz. A boldogság az maga a létezésnek a tudata. Hogy élsz. Az életnek az ünnepe. A körülményektől függetlenül. Ugyanabban az élethelyzetben vagyok, mint amikor depressziósnak gondoltam magam, mégis boldog vagyok. Ezt a boldogságot senki se veheti már el tőlem, mert ez nem egy érzés, hanem egyfajta tudás.
Ha szerettek olvasni, akkor Eckhart Tolle könyveit ajánlom nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!