Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így karácsony alkalmából mit üzennél az exednek idézőjelesen?
Figyelt kérdés
Mit kívánsz neki ?2017. dec. 24. 13:25
2/20 anonim válasza:
Hogy teljen neki is kellemesen a kari mint nekem. Sikerekben gazdag új évet is kívánnék neki. Nem váltunk el haraggal, csak azóta nem beszéltünk
3/20 Heart of Darkness válasza:
Azt, hogy legyen boldog karácsonyuk. (Nem idézőjelesen) Nem beszélek jóformán egyikkel sem, de nem utálkozom és rosszat sem akarok nekik.
4/20 anonim válasza:
Magamnak kívánok egy nagyon szenvedélyes barátnőt a fa alá. Nem kívánok nekik semmit, mert nem vagyok ilyen jó fej! :)
6/20 anonim válasza:
Annak már semmit, Örülök, ha nem jut eszembe.😃
7/20 anonim válasza:
Boldog karácsonyt, és nem idrgőjelesen. Több exemmel is beszélek, szerencsére többjük is boldog kapcsolatban van, ahogy én is. Nem szokásom haraggal elválni, szóval miért kívánnék bármi rosszat?
9/20 anonim válasza:
Egy kivételével mindnek Kellemes Ünnepeket kìvánnék.Annak a bizonyos egynek meg csak annyit,hogy remélem,utoléri a karma! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!