Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol töltenétek a Szentestét?
Figyelt kérdés
Barátommal több,mint 3 éve vagyunk együtt és picit több,mint 2 éve élünk együtt.Idén felhozta,hogy mi lenne ha együtt töltenénk a Szentestet ketten a lakásunkban.Én még sose voltam nem otthon Szenteste es félek,hogy anyukámékat megbántanám ezzel,viszont barátomnak is rosszul esik,hogy otthon lennék inkább.Én mondtam neki,hogy jöhetne hozzánk is,de ő csak velem lenne. Amugy utana 25-en mindig mentunk hozzank es 26-an meg hozzajuk,ez lenne az első alkalom,hogy együtt lennénk 24-en is.Nem tudom anyukáméknak se,hogy mondjam el,hogy lehet nem lennék otthon.Aki volt ilyen vagy hasonló helyzetben segìtsen,hogy náluk,hogy megy? 21/L2017. dec. 11. 12:57
1/17 anonim válasza:
Nem értem, mi a problémád. Együtt éltek, természetes, hogy együtt töltitek a szentestét. Bőven ráér hazamenni karácsonyozni 25.-én. Nagyon gyerekes vagy még.
2/17 Lazy Lover válasza:
a barátnőmmel akivel élek 25-26 pedig a család látogatás ideje
3/17 anonim válasza:
Én is tök tartottam tőle, de mondtam, simán megértették. És ezt bevezettük és jó is volt így. Lehet te is túlféled ezt a dolgot.
4/17 anonim válasza:
Természetesen a párommal. Nem is kérdés.
23/N
5/17 anonim válasza:
Kommunikáció! Dobálóznak ezzel a szóval, de sokan nem értik mit is jelent. Használd kérlek itt is. Nem kell rágódni, elméletek gyártani és félni az ismeretlentől, prekoncepciók alapján. Megmondod otthon, hogy most csak 25.e lesz, mert szeretnétek kettesben tölteni a szentestét. Együtt fát díszíteni, sütni, főzni, tévézni, mitomén. Szóval adni a hangulatnak és nem nézni az öregedő szülőket. Én balra el.
6/17 anonim válasza:
Amilyen szerencsém van a kórházban...
7/17 anonim válasza:
Minden bizonnyal ezt tőlünk kell itt megkérdezned. Az egyenes kommunikációba rengetegen belehaltak már párkapcsolatoknál, ezért sem mernek vele élni az emberek. :) Én meg mást mondok: ha együtt éltek, egymás seggében vagytok egész évben, miért ne lehetne erre az 1 napra szétválni? A Szenteste a családé szerintem, bár én hagyományosan konzervatív vagyok. Bőven ráérnétek 25-én, 26-án találkozni a fenti körülmények ismeretében.
8/17 anonim válasza:
Nekem az a bajom a kérdéseddel, hogy két éve együtt élsz valakivel, mégis otthonnak a szüleid lakhelyét nevezed. Ezen kellene gondolkodni.
9/17 anonim válasza:
Mi egyáltalán nem megyünk a szüleinkhez karácsonykor. Messze laknak, és nincs kedvünk egy 1 meg egy 3 éves gyerekkel autóban tölteni a karácsonyt. Megmondtuk, hogy hozzánk bárki bármikor jöhet, de mi 3 napot itthon akarunk tölteni. Nem örültek nyilván, de mindenki megértette. Amúgy semmi baj nincs azzal, ha az élettársaddal töltöd a szentestét.
10/17 anonim válasza:
Ha két éve vele laksz, akkor miért a szüleid háza az "otthon"?
Evidens hogy a párommal lennék ilyen esetben.. nem is értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!