Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Töltenétek az ünnepeket olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töltenétek az ünnepeket olyan emberrel akit csak pár hónapja ismertek?

Figyelt kérdés
Nincs családom, egyedül élek. Pár hónapja megismertem egy srácot, aki nagyon rendes hozzám, igazán jó kapcsolatunk van. Szeretné ha majd a karácsonyt vele tölteném, és a családjával, de a családját is még csak most kezdem megismerni, nemrég mutatta be őket. Igazán örülök, hogy ilyen rendes hozzám, szívesen mennék is, de szorongok másrészt, mert voltaképp idegenek nekem, szenteste különben sem tartom illendőnek, hogy ilyen korai ismertség után zavargolódjak. Másrészt nagyon rossz élmények kötnek a karácsonyhoz, nem tudnám elengedni magam. Pedig mindennél jobban vágyom arra, hogy igazi család vegyen körül. Mit javasoltok? 23N
2015. nov. 21. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon rossz élmények kötnek a karácsonyhoz, nem tudnám elengedni magam. Pedig mindennél jobban vágyom arra, hogy igazi család vegyen körül. "

Erről tud a srác?

2015. nov. 21. 18:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, elmondtam neki.
2015. nov. 21. 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy egy jó élmény és egy kellemes karácsonyozás kellene ahhoz, hogy innentől pozitívan éld meg, és el tudd engedni a rossz élményeid, vagy legalábbis arra az estére félre tudd tenni egy picit őket.

Ha meghívott a család, és szívesen látnak akkor mennék. Ha nem akarnák, hogy ott legyél akkor nem hívtak volna át. :)

2015. nov. 21. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:

mindenképpen kérdezd meg a családját is, mert van akinél a szent este sokat jelent, és nem örülnek vendégnek.

de van olyan ember is, aki örülne, hogy boldog a gyereke, és szívesen látnanak szent este mást is..

szerintem család függő.

nyilván pár hónap nem sok, de ha nem az aktuális barátnője vagy, azaz nem sok lányt mutatott be elotted otthon, akkor engem nem zavarna. de ha a gyerek kb minden evszakban partnert cserél, akkor nem örülnék neki annyira, hiszen jövő karácsonykor más sehol nem lesz ez a kapcsolat(jó eséllyel)

2015. nov. 21. 18:43
 5/14 anonim válasza:
91%
Szerintem Neked is jó lesz, hogy nem leszel egyedül. Ezek a rossz emlékek idővel majd halványodnak. Gondolj arra, hogy minden jó lesz.
2015. nov. 21. 18:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A párommal szívesen tölteném, akkor is, ha csak pár hónapja ismerjük egymást. A családja körében valószínűleg furán érezném magam. De ha a családja hívna és szeretnék, hogy ott legyek, nem csak megtűrnek a párom miatt, akkor mennék.
2015. nov. 21. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Igen menj el. Lehet ez kell, hogy el tudd engedni a múltbéli negatívumot a karácsonnyal kapcsolatban.
2015. nov. 21. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Én életemben talán harmadjára láttam az azóta páromat, amikor vele szilvesztereztem náluk, otthon. A karácsony meghittebb, az igaz, de ha tényleg jó kapcsolatban vagytok, nem tartom rossz ötletnek az együtt karácsonyozást, ha nincs családod s az övét sem zavarja... Nekem is vannak rossz élményeim régi karácsonyokról, ezért is kell felülírni őket jobbakkal :)
2015. nov. 21. 18:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Menj el.
2015. nov. 21. 18:52
 10/14 anonim válasza:
Tudom nem egyszerű, de ne feledd: csak lazán! Biztos minden jó lesz.
2015. nov. 21. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!