Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Töltenétek az ünnepeket olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Töltenétek az ünnepeket olyan emberrel akit csak pár hónapja ismertek?

Figyelt kérdés
Nincs családom, egyedül élek. Pár hónapja megismertem egy srácot, aki nagyon rendes hozzám, igazán jó kapcsolatunk van. Szeretné ha majd a karácsonyt vele tölteném, és a családjával, de a családját is még csak most kezdem megismerni, nemrég mutatta be őket. Igazán örülök, hogy ilyen rendes hozzám, szívesen mennék is, de szorongok másrészt, mert voltaképp idegenek nekem, szenteste különben sem tartom illendőnek, hogy ilyen korai ismertség után zavargolódjak. Másrészt nagyon rossz élmények kötnek a karácsonyhoz, nem tudnám elengedni magam. Pedig mindennél jobban vágyom arra, hogy igazi család vegyen körül. Mit javasoltok? 23N
2015. nov. 21. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Egész napokra biztos nem mennék, szenteste semmiképp, esetleg 25-26.-án beugranék 2-2 órára. Azért ez egy családi ünnep és ha még a szüleivel él a srác, akkor nem illik ott lábatlankodni, még akkor sem, ha a szülők elviselnek a fiuk kedvéért egy vadidegent.
2015. nov. 21. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha hívtak, menj. Nálunk illik "zavarni" Szenteste, sőt, mindig hívunk olyanokat, akik nem tudnának máshol ünnepelni. Szóval, hajrá!
2015. nov. 21. 19:06
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem ezen nincs mit gondolkodnod, töltsd vele a karácsonyt!
2015. nov. 21. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Simán. Én most a szilvesztert tervezgetem egy kvázi ismeretlennel, épp ezért... hogy ne legyek egyedül.

Menj csak, érezd jól magad, és ne görcsölj rá! Szép lesz, hidd el, ne kössenek gzsba a rossz emlékek.

2015. nov. 21. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!