Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hol töltenétek a Szentestét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol töltenétek a Szentestét?

Figyelt kérdés
Barátommal több,mint 3 éve vagyunk együtt és picit több,mint 2 éve élünk együtt.Idén felhozta,hogy mi lenne ha együtt töltenénk a Szentestet ketten a lakásunkban.Én még sose voltam nem otthon Szenteste es félek,hogy anyukámékat megbántanám ezzel,viszont barátomnak is rosszul esik,hogy otthon lennék inkább.Én mondtam neki,hogy jöhetne hozzánk is,de ő csak velem lenne. Amugy utana 25-en mindig mentunk hozzank es 26-an meg hozzajuk,ez lenne az első alkalom,hogy együtt lennénk 24-en is.Nem tudom anyukáméknak se,hogy mondjam el,hogy lehet nem lennék otthon.Aki volt ilyen vagy hasonló helyzetben segìtsen,hogy náluk,hogy megy? 21/L

2017. dec. 11. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha lenne szerelmem, vele lennèk aznap, főznènk, játszanánk, moziznánk stb

Aztán 25-26 lehetnek ünnepi ebèdek a családjainknál.

2017. dec. 11. 13:31
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk hatalmas zsarolások voltak ebből, meg fenyegetések, hogy ha nem megyek "haza" 24-én, akkor ne is menjek többet. Nekem se kellett több, megmondtam, hogy akkor a viszontlátásra. Persze, utána hívott anyám, hogy akkor mit főzzön nekem, mikor legközelebb megyek stb. Rájött, hogy nem tud zsarolni.

26-án megyünk hozzájuk, 25-én párom szüleihez, jövőre fordítva. De a 24-e az a miénk.

2017. dec. 11. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Együtt élsz vele itt nem is kérdés hogy kivel és hol töltöd a Szentestét. A szülőkhöz lehet menni 25-én 26-án is :) természetes hogy a pároddal vagy a szüleid nem fognak haragudni. 20 év múlva is a szüleiddel akarod tölteni a szentestét? Miért nem a pároddal? Neked is lesz saját kis családod majd gondolj bele
2017. dec. 11. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy 2 éve együtt éltek, de te eddig szenteste egyedül mentél a szüleidhez? ha igen, akkor az nekem elég fura.

egyébként az legyen a döntő, amit a párod szeretne. Próbáljátok ki így kettesben, ha nem olyan jó, majd jövőre változtattok. Nálunk volt így is, úgy is. A gyerekek imádják, hogy anyuméknál ilyenkor ezren vagyunk, ott az összes unokatesó... nekem is jó, mert anyu főz/süt, férjem is szereti a családomat, így mi ott karácsonyozunk. De az évek során végigpróbáltunk mindent, voltunk kettesben is, aztán csak mi a gyerekekkel, anyósnál. sértődés nem volt sosem egyikből sem.

2017. dec. 11. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha már együtt élünk, nekem alap, hogy kettesben ünnepelünk. A szülőknek is meg kell érteni, hogy lassan ténylegesen kirepülnek a gyerekek a fészekből.
2017. dec. 11. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Én megértem a vacilálást. Nálunk testvérem esetén (mert én magányos farkas vagyok) ez úgy lett megoldva, hogy 24.én ebédre jönnek, maradnak kora estig és aztán hazamennek. Így a gyerekként megszokott közös karácsony is meg van 24.-én, csak épp délben eszünk hatalmasat együtt nem este.
2017. dec. 11. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Himbálózó kötélen.
2017. dec. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!