Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikortól töltötték együtt a pároddal/férjeddel a Szentestét?
Mi 4 éve vagyunk együtt,mindketten otthon élünk még,így evidens hogy mindenki a saját családjával tölti a szentestét,25-én a párom jön hozzánk,26-én én megyek hozzájuk.
Múltkor beszélgettünk erről a párommal,hogy mikortól "illik",vagy tarjuk jónak külön tölteni a szentestét a családtól,kettesben.Én azt mondtam,hogy ha már együtt élünk én logikusnak találnám,és szeretném is,de a házasság után mindenképp.Párom szerint még a házasság után is mindenki menjen haza a saját családjához,és majd 25-26-án együtt leszünk.
Ti mikortól töltötték együtt a szentestét?
szerintem onnantól,hogy együtt éltek.
persze azt is meglehet oldani,hogy 24.-én délelőtt mindketten hazamentek a szülőkhöz, majd délután,estefele pedig hazamentek a saját lakásotokba és ott ünneplitek. de így teljesen külön az egész napot számomra nem elfogadható.
onnantól kezdve,hogy együtt éltek,esetleg házasok is vagytok, már ti ketten lesztek egy család. pl ha gyerek is lenne, akkor is hazamenne szentese anyuciékhoz? te meg menjél a saját szüleidhez? szerintem ez már gondolatban is gáz.
Mi a párommal az összeköltözésünktől fogva töltöttük együtt a Szentestét. Nálunk ez a házasságkötéssel jött el.
Hozzátenném, hogy gyermekeink esetében - amennyiben már együtt élnek, laknak a párjukkal - szóvá tenném, ha velünk akarná tölteni a Szentestét. Nem, nem akarnám elüldözni, de biztosan furcsállanám, ha nem a párjával szeretne lenni. Gyanítom, hogy erre nem lesz szükség, nem úgy neveltük egyiket sem. Időben elengedtük a kezüket, hogy megtanuljanak egyedül járni.
Mi 5 éve vagyunk együtt és a 3. évünkben karácsonyoztunk először együtt. Az első 2 évben még mindketten otthon töltöttük a Szentestét a családjainkkal és csak másnap találkoztunk egymással (először ő jött át hozzánk 25-én, 26-án meg én mentem hozzájuk, aztán a második évben meg fordítva, akkor én mentem hozzájuk 25-én és ő jött hozzánk 26-án). De a harmadik évben már a barátommal töltöttem a karácsonyt, és szerencsére azóta is minden évben együtt karácsonyozunk. :) Ma is együtt töltjük a Szentestét, holnap pedig együtt megyünk majd családot látogatni ide-oda.
24/L & 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!