Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
A párom családjához már kb 2 hónapja nem megyek, mert kezdtem úgy érezni hogy nem látnak szívesen a megjegyzéseik alapján, a legutóbb nem is köszöntek nekem, megjegyezték hogy nem szeretik amilyen vagyok, meg végig csak degradáltak folyamatosan.
Én meg már nem tudtam elviselni ezt a bánásmódot, sírtam is. Nem értem miért voltak velem ilyenek, mert én végig kedves voltam és segítőkész. Csak nekik nem tetszett hogy nem vagyok olyan csevegős, bőbeszédű.
A párom már egyre többet veszekedik velem, hogy mi az, hogy nem megyek hozzájuk, pedig itt van a karácsony is mindjárt..
Most volt a szülinapom, úgy gondoltam ha felköszöntenek és meghívnak magukhoz karácsonyra, magyarán ha azt látom rajtuk hogy érdeklem őket és hívnak, akkor elmegyek karácsonykor hozzájuk. De nem történt semmi.
Mondtam a páromnak is hogy nem szeretnék menni, el is mondtam az okát, de ő végig csak azt magyarázza hogy pedig szeretnek engem meg kérdezik mindig hogy miért nem megyek, de ha én nem leszek képes elmenni hozzá karácsonykor akkor ő se jön hozzánk.
De ha egyszer én azt látom és érzem hogy nem szeretnek, akkor nem fogok odapofátlankodni, én úgy gondolom ha tényleg szeretnének akkor hívtak volna, nem a páromtól kérdezgetnék.. Én egyáltalán nem érzem hogy kívánatos személy lennék ott, és én sem érzem magam jól így náluk. Az fáj a legjobban hogy ezt a párom nem érti meg. Tudom hogy rossz neki 2 tűz között, de megérthetne engem is...
Fogalmam sincs mit tegyek így...
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!