Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam ki a szentestét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírjam ki a szentestét az anyósjelölttel? Párom családja és ő is jön hozzánk vacsorára.

Figyelt kérdés
A történet háttere, hogy 5 hónapja nem áll szóba velem. Ennek az az oka, hogy rengeteg dolgot tett, amit eltűrtem (mindenbe beleszólt, kutakodott, elajándékozta a holminkat, kérdés nélkül állított be mindig (volt olyan, h egy nap 3x!!! stb.), de nyáron betelt a pohár és finoman, tisztelettudóan megfogalmaztam a véleményemet. Azóta gyűlöl, de azért szentestére bejelentkezett. Rettegek h mi lesz. Tud-e disztingválni, vagy tönkretesz mindent?

2017. dec. 22. 12:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tegyél hashajtót a piájába.
2017. dec. 22. 12:30
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem legyél vele kedves. Ez fogja a legjobban bosszantani, elhiheted. :)
2017. dec. 22. 12:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Megmondanám neki, hogy nem jön, és kész.

Egy átlagos napon se kerülgetnék ilyen embert a házban, nem még ünnepkor..

2017. dec. 22. 12:35
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
A szenteste szűk családi ünnep. Vagyis te + a párod. Ha a párod annyira látni akarja őket karácsonykor, akkor majd 25.-én átmegy hozzájuk. Én is simán megmondanám neki, hogy családi ünnep, nem jön és kész.
2017. dec. 22. 12:47
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha családi ünnep akkor éppen a szüleivel kéne ünnepelnie, nem a párjával.
2017. dec. 22. 12:59
 6/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A kérdező vagyok.

Köszi a válaszokat! Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, hogy maradjon otthon. Egyedül nevelte a párom, és sajnálnám, ha egyedül maradna szenteste, annak ellenére, hogy elviselhetetlen. Nálunk egyelőre az a hagyomány, hogy szenteste jönnek vacsorára. Ez addig lesz így, amíg nem születik gyermekünk. Csak olyan pofátlanságnak érzem, hogy hónapokig hozzám se szól, most pedig megy majd a jópofi.

2017. dec. 22. 13:06
 7/17 anonim ***** válasza:

Miért, a párod nem a családod?

2017. dec. 22. 13:27
 8/17 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már a családom?

Családtag lehet leszármazotti kapcsolat vagy házasság útján illetve örökbefogadás által.

Itt anyósjelöltről van szó, ergo házasság nem áll fenn. Gyereket meg nem írt.

2017. dec. 22. 13:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Megpróbálnék közömbös maradni, egyszavas válasz ha kérdez valamit, nem lennék vele kedvesebb, mert karácsony van, de direkt se bunkóznék. Próbálnék úgy tenni mintha ott se lenne.
2017. dec. 22. 13:36
 10/17 anonim ***** válasza:

Fura vagy, ha szerinted egy papírtól lesz valaki a családod...

2017. dec. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!