Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok és még rosszabbul érzem magam a karácsony miatt, hogy viseljem el?
És teszel valamit azért,hogy mindez ne így legyen ahogy most van, és nagyon nem jó Neked?
Mindenkinek heverhet romokban az élete ha hagyja, és nem veszi fel a telefont, nem ír rá senkire, nem szeret a szülőkkel karácsonyozni, és nem szereti az életével kapcsolatos kérdéseket.
Bocs', akkor mit szeretsz és mire/mit vársz?Azt,hogy valaki megkeressen, odáig legyen Érted és kizökkentsen ebből a letargiából?
Ördögi kör ez amiben vagy....és amit leírsz, abból az jön le,hogy mindezt magad teremtetted.
24 éves vagyok. Miért?
Egyébként az ember mindenre képes az illúziói által, mert valóságnak éli meg őket. Gyilkolni is képes. Önmagát vagy másokat.
Akarom mondani 12-es...
,,Akkor mit szeretsz és mire/mit vársz?Azt,hogy valaki megkeressen, odáig legyen Érted és kizökkentsen ebből a letargiából?"
Ezeket honnan veszed?
Bocs, kétszer küldte el.
Kérdező, mióta tart nálad ez az állapot?
Egyébként az ember mindenre képes az illúziói által, mert valóságnak éli meg őket.
Ja..és szerinted az ember csak úgy eldönti mi lesz az ő ,,illúziója" és van tudatos beleszólása az egész mentális állapotába? Biztos...sajnos nem annyi az egész hogy gondolok egyet és akkor innentől boldog kiegyensúlyozott leszek. 1-2 napig működhet talán? Próbáltam, annak amit érzek kell hogy legyen oka. Mert minden szenvedésnek oka van.
Én mindig csak a saját tapasztalataimról szoktam beszélni. Azokról a dolgokról, amiket megéltem.
Szerintem kijelenthetem, hogy megfeleltem az úgynevezett depresszió klinikai leírásának, hisz minden tünet adott volt. Öngyilkossági kísérleteim is voltak, nem is egy. Mégis sikerült felülkerekednem rajta mindenféle orvosi segítség vagy gyógyszerek nélkül, pusztán a gondolataim erejével. Illetve a gondolataim átütemezésével. Az egész életed és valóságod a fejedben dől el. Nem egy kész termék, hanem egy folyamatosan változó valami, amire minden hatással van az életben, amit valaha átéltél, hallottál, olvastál, láttál...stb Ha nem is tudatosan, de folyamatosan alakítod. Annak felismerése, hogy a depresszió csak egy illúzió, annak a jele, hogy képes vagy tudatosan átszabni ezt belső univerzumot, ami által megteremtődik a világról alkotott képed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!