Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy nő depressziós, akkor rögtön ugrik 10 férfi felvidítani, de ha egy férfi az, akkor már nem is férfi?
Ismét egy értelmes kérdés...
Amikor az én volt barátom volt maga alatt, akkor mindennel próbálkoztam, csak hogy jobb legyen neki. Erre az volt a válasz, hogy szakított.
Nos, a kérdésed első fele könnyen megválaszolható. Nemes egyszerűséggel azért van, mert sok az olyan szánalmas alak aki ilyen esetekben egyből próbálja kihasználni a helyzetet és úgy gondolja, hogyha kedveskedik egy maga alatt lévő lánynak akkor cserébe szexhez fog jutni. Nyilván vannak olyanok akik segítő szándékkal közelednek és nincsenek ilyen terveik, de a legtöbb esetben szerintem a céljuk az ilyeneknek a helyzet kihasználása és a könnyű szex reménye.
Alapvetően a kérdésed második fele egy nagy hülyeség. Mégis tapasztaltam már embereknél olyan fokú sötétséget akik valóban így gondolták. Egyaránt láttam ilyet férfiaktól és egyaránt láttam ilyet nőktől. Némely nő esetében aki így gondolkozik még betudható annak, hogy nagyon torz képe van a férfiakról és úgy gondolkozik, hogy a legtöbb férfi nem egy érző lélek, viszont férfiak esetében nem igazán tudom, hogy minek tudható be, hiszen ő maga is férfi és biztos, hogy mindenki volt már maga alatt és mindenkinek volt nehéz időszaka.
Sokéves klinikai major depresszióval vagyok diagnosztizálva, érdekes, hogy nem ugrott senki segíteni.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!