Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha mindig sovanynök miatt hagytak el?
En teltkarcsú vagyok , dekorativ de , nagymell , babaarc stb , mindig 68-75 kiló közt mozgott a súlyom es a pasiim mindig megleptek ilyen ötven kiló köruli csajokkal . En sose voltam sovanyalkat
Most megismertem egy pasit aki szerint köver vagyok pedig most fogytam is par kilót , es en szexinek latom magam , sminkelek is.
Nagy csalódasomra a pasasoknak a kimondottan sovany nö tetszik
En 167 cm magas vagyok , es emiatt úgy erzem magam mint egy elefant folyton, mert nem kellek senkinek vegulis
Nagyon rosszulesik , visszautasitva erzem magam
Tudok fogyni de nem akarom hogy kimondottan sovany legyek .
Fogyjak le 55 re , ha nekem igy is jó , vagy mit tegyek
Szintén 167 centis nő vagyok, 58 kilósan a bordám kilátszott, pedig akkor még izom is volt rajtam. Most 65 kg vagyok, nagyrészt bőr van csak rajtam meg helyenként zsír. Senki nem tart dagadtnak, max annyit mondanak, hogy tónusosabbnak kéne lennem. Szóval aki szerint 50-55 kilósan szép csak egy nő ehhez a magassághoz, annak fogalma sincs, miről beszél.
Kérdező, próbálj meg találni olyan férfit, akinek te vagy az ideálja. Esetleg sportolj, egy kis tónus senkinek sem árt.
ez a suly téma.is csak attol függ h az most háj vagy izom, meg hogy milyen az alkatod hozzá
ezt ugy h nem látjuk nem lehet megmondani hogy te neked még is hogy áll ez a súly
de nem feltétlen a súlyod a baj, lehetnek személyiségbéli problémaid defektusok stb. de
ezt megint csak nem tudjuk
volt egy osztálytársam nevezzük dorcinak hasonlo adatokkal rendelkezett d nem volt csunya se de a sulyát.csak háj adta és olyan idegesítő volt mind a hangja mind a jelleme h borzalmad,
a nagy mell meg ,,kövér" nőnél mint vekony pasinál a kocka has nem számít
ez egy mondás de a lényege ugyan az, ha te 80kg vagy full.hájbol nem fogsz jol kinézni sose még ja lefogysz 20kg is
de ha te sportos vagy és a sulyod nagyjat izomzatod adja ki akkor 80kg-al is olyan bomba lehet hogy csak na
lényeg a lényeg, nem a soványnők tehetnek arrol ha elhagynak hanem:
a, a parid b, te c,a súlyod d, millio más ok
ex bnőm 100kg fogyott le anno 50kg körülire, edzés nélkül, habár lefogyott nem volt olyan jo alakja mint elötte 60-70kg osan
eltünt a melle meg is ereszkedett, és itt ott logott a bőre amire azt hitte h még mindig felesleg és így még 50kg osan is szarul érezte magát mert fejében volt már beteg
#22, 165 centi vagyok és 50 kiló. 5 kilóval nehezebben már nem éreztem jól magam a bőrömben, szóval visszafogytam. Még így sem gondolom magam soványnak.
Candice Swanepoel Victoria's Secret modell 175 centi és több helyen azt írják, hogy 54 kiló. Számomra ilyen a tökéleteshez közelítő női test. Mindenkinek más az ideális, van aki a teltebbeket szereti, de ne állítsd már, hogy egy 167 centis 50 kilós nő mindenképp rosszul nézhet ki.
26-os pontosan na ez egy ideális női alak,látszik eddz,diétázik odafigyel.
Mostani párom dettó ilyen meg exeim is ilyenek voltak.
Lám exeimnek soha nem volt gondjuk pasi ügyben mind mind oda van értük,sőt szinte rohannak utánnuk.
Páromhoz is állandóan mennének oda a palik.
Edzeni kell meg diétázni folyamatosan.
Valamit valamiért.
Én férfiként 105kg-osan erőemelő alkat voltam akkora belem volt,mint aki lenyelt egy 20kg-os dinnyét,undorító egy moslék voltam.
De tettem is érte azonnal,lefogytam szépen 85-re utána tömegeltem 97-re most mentem le 84,5-re még kb. 3 kiló mínusz utána óvatosan tömegelés,izomba persze.
Ennyi a titok ÉTREND tartás és edzés.
Az alak 80%-a konyhában dől el.
27 es lattad te a baratnöid a merlegen?
Vagy ök mondtak hogy mind 55 kikósak?
Láttam is,plusz mivel testépítéssel foglalkozok(hobbim de komolyan veszem nagyon is) ezért látom is kinn mennyi felesleg van van-e és a súlyt is általában eltalálom,komolyan beszélek.
Nem is kell mérlegre álljon.
Nem hiszem hogy a sulyod miatt lehet, de elofordulhat hogy aranytalanul van rajtad elosztva..
Sajnos ezt mi nem latjuk, igy errol nincs velemeny, de nem hiszem hogy 70 kiloig olyan nagy problema lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!