Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha mindig sovanynö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha mindig sovanynök miatt hagytak el?

Figyelt kérdés

En teltkarcsú vagyok , dekorativ de , nagymell , babaarc stb , mindig 68-75 kiló közt mozgott a súlyom es a pasiim mindig megleptek ilyen ötven kiló köruli csajokkal . En sose voltam sovanyalkat

Most megismertem egy pasit aki szerint köver vagyok pedig most fogytam is par kilót , es en szexinek latom magam , sminkelek is.

Nagy csalódasomra a pasasoknak a kimondottan sovany nö tetszik

En 167 cm magas vagyok , es emiatt úgy erzem magam mint egy elefant folyton, mert nem kellek senkinek vegulis

Nagyon rosszulesik , visszautasitva erzem magam

Tudok fogyni de nem akarom hogy kimondottan sovany legyek .

Fogyjak le 55 re , ha nekem igy is jó , vagy mit tegyek

2018. szept. 19. 10:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk ne a kifogast keresd mint a dagadt maganyos tobbi. Fogyj le, es fogadd el, hogy a testiseg fontos.
2018. szept. 19. 10:26
 12/32 A kérdező kommentje:
Ha 68 kilò leszek se leszek sovany
2018. szept. 19. 10:32
 13/32 anonim ***** válasza:
64%

68-75 kg 167 cm-es 40 fölötti hölgy esetében egyáltalán nem dagadt! Általában azt mondják, h vonjunk le a testmagasságunkból 100-at plusz a magasságunk 10%-át. Vagyis neked 60 kg lenne a nagyon ideális. De, mivel 40 fölött vagy sztem az már kevés.

Nem is értem, hogy mondhatják azt, h dagadt vagy...

2018. szept. 19. 10:34
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó
2018. szept. 19. 10:37
 15/32 anonim ***** válasza:
62%

Valoban nem vagy dagadt. Messze vagy azert attol. De ha nem erzed igy jol magad akk ne rinyalj...es ne szidd a hapsikat hogy a sovany nok tetszenek nekik.

Ez ugyan az, mint a 160 centis hapsik szidjak a 160 feletti csajokat, hogy atlagba azert az 170, vagy a folotti hapsikkal jonnek inkabb ossze...

Nem is...mert te tudsz altoztatni, csak nem kene zabalni...

2018. szept. 19. 10:44
 16/32 anonim ***** válasza:
20%
Nincs mit. Sztem te nagyon dekoratív lehetsz, ilyen ennivaló töltött galamb. Nem tudom, milyen pasikkal álltál szóba, de egyik sem lehet túl férfias, ha megijednek a domboktól és a sziklás szakadékokat szeretik. :DD
2018. szept. 19. 10:45
 17/32 anonim ***** válasza:
18%

Kifogás 42 éves vagy,amúgy igen 55 kg kell lenned,vagy marad sajnos az ujjad.

Kifogás,hogy 42 évesen nem lehetsz,dehogynem.

Nekem exem 46 évesen is 54kg,tudod sport és diéta.

Vagy add le az igényeidet nagyon drasztikusan.

Fogadd el nekünk csinos szexi nő kell általában.

Van egy mondásom,aki kvának áll azt s_ggbe b_sszák.

Aki nem fogy le az viselje a következményeit,hogy nem lesz kelendő,ez van.

68 kg rengeteg neked max 55kg-nak szabad lenned mert alacsony vagy,menj edzeni és egyél megfelelően.

Lehet neked megfelel egy valamire való férfinek meg nem felel meg.

2018. szept. 19. 11:04
 18/32 A kérdező kommentje:
167 centisen miert kene max 55 kilós legyek ? Aberalt szöveg
2018. szept. 19. 11:13
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanekkora magassághoz voltam 58 kiló, ugyanúgy ledagadtoztak főleg a nők. Pedig jártam/járok edzeni. Lementem 54 kilóra, akkor meg jött a jaj kilátszanak a bordáid beszólogatás. Ha valamiért nem vagy valakinek szimpatikus, akkor úgyis talál kötekedni valót.
2018. szept. 19. 11:15
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

Próbáld már az elején kiszűrni ezeket.

Amúgy meg nem kell soványnak lenned, de pl. mehetsz sportolni, táncolni, és ez fog látszani rajtad, és vonzóvá tesz. Engem is jobban megnéznek, amióta aktívabb életmódot folytatok, látszik az alakomon is, meg a kedvem is jobb. Én mondjuk sokáig voltam sovány, és nem éreztem úgy jól magam. Most van formám, nem valószínű, hogy valaha is kövér leszek, de van rajtam izom, jó lett a tartásom, fittebb vagyok.

2018. szept. 19. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!