Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szenvedek, mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenvedek, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Azt ne mondjatok hogy lepjek tovabb , mert úgyis az lesz, most tippeket akarok , ha lehet

A ferfi , akit megismertem es azt hittem isten jobb lába, kiderult , hogy masnak is az

Par hónapja ismerem

Ket napja ult a konyhamban es masodszor fordult elö hogy egy nö irt neki es hivta es ö valaszolt rögtön , ami rosszul esett , hogy ir neki azonnal

Egy baratnöje , de neha elszólta magat hogy több van köztuk

Nekem is eleg hamar valaszol

Az a nö regi ismeretsege

Velem eleg keveset talalkozik , egy heten egyszer ketszer es a testiseget sem erölteti , viszont besegitett anyagilag többször tehat nem rossz ember , szamithatok ra en is .

Azt hittem egyedul vagyok a palyan

A ferfi hatvanas

2018. aug. 30. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, már megint itt vagy? Szakadj már le erről az emberről, vagy legalább minket ne traktálj az agymenéseiddel!
2018. aug. 30. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Van pénze a papusnak, és még csodálkozol, h nem vagy egyedül a pályán?! Ejj, te nő... :)

A testiséget nem erőlteti, mert már...fél hat van.

Farkánál tehát nem tudod megfogni, akkor marad a pocija. Főzzél neki mindig jó kajákat, a végén minden nap ott fog dekkolni nálad. :)) Nincs mit! :)

2018. aug. 30. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Egyszerűen befejezed ezzel az emberrel. Nem vagy fontos neki, lényegtelen, hogy ott vagy-e mellette vagy sem.

A fazon gondolom megszokta a nőjeitől, hogy ha ad nekik pár morzsát, akkor csendben maradnak, ő meg játsza a "szép fiút" kinek, hol itt, hol ott nőjei vannak, és hol ezt, hol azt ingyen bérmentve fekteti. Néha bevásárol nekik, néha lefizeti őket, azok meg nyalják a talpát.

Te sem vagy egészen komplett, hogy ezt hagyod, bár mennyire is egyedül vagy. Ennél azért szerintem többet érsz, és ennél még az egyedüllét és a magány is 100x jobb mint valaki talpnyalójának lenni alamizsnáért.

Lelkileg koldulsz (érzelemért, tőrődésért, és egyáltalán azért,hogy legyen 1-2 órára valaki melletted), és azt kéne észrevenned, hogy ettől te jóval több vagy.

Tudod hány férfi singli és hányan össze tennék a kezüket, ha találnának egy nem pénzéhes, de őket szerető, velük tőrődő nőt? Rengetegen. Csak ki kéne nyitnod a szemed.

2018. aug. 30. 17:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez a nő nem a talpát nyalja a tatának... :)
2018. aug. 30. 18:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Sose lennek kepes ide sullyedni, hogy masok penzere szoruljak. Ennel lejjebb nincs is. Nyugodtan kopj fel, es allj ala!
2018. aug. 30. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Még a kérdést is szégyelltem volna hejedben ki írni.De ez már nem az első.
2018. aug. 30. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Esküszöm te vagy a kedvencem!😂😂
2018. aug. 30. 21:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Amúgy mi a kérdés? Miért szenvedsz? Írjál már légysi konkrétumokat, hogy milyen kérdésekre keresed a választ!
2018. aug. 30. 21:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Azert szenvedek hogy a masik nönek rögtön valaszolt
2018. aug. 30. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztos azert, mert az nem k urva. Az nem kapaszkodik 20 korommel a penztarcajaba, hogy megfogja maganak, mint te.
2018. aug. 31. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!