Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenvedek, mit tehetek?
Azt ne mondjatok hogy lepjek tovabb , mert úgyis az lesz, most tippeket akarok , ha lehet
A ferfi , akit megismertem es azt hittem isten jobb lába, kiderult , hogy masnak is az
Par hónapja ismerem
Ket napja ult a konyhamban es masodszor fordult elö hogy egy nö irt neki es hivta es ö valaszolt rögtön , ami rosszul esett , hogy ir neki azonnal
Egy baratnöje , de neha elszólta magat hogy több van köztuk
Nekem is eleg hamar valaszol
Az a nö regi ismeretsege
Velem eleg keveset talalkozik , egy heten egyszer ketszer es a testiseget sem erölteti , viszont besegitett anyagilag többször tehat nem rossz ember , szamithatok ra en is .
Azt hittem egyedul vagyok a palyan
A ferfi hatvanas
Van pénze a papusnak, és még csodálkozol, h nem vagy egyedül a pályán?! Ejj, te nő... :)
A testiséget nem erőlteti, mert már...fél hat van.
Farkánál tehát nem tudod megfogni, akkor marad a pocija. Főzzél neki mindig jó kajákat, a végén minden nap ott fog dekkolni nálad. :)) Nincs mit! :)
Egyszerűen befejezed ezzel az emberrel. Nem vagy fontos neki, lényegtelen, hogy ott vagy-e mellette vagy sem.
A fazon gondolom megszokta a nőjeitől, hogy ha ad nekik pár morzsát, akkor csendben maradnak, ő meg játsza a "szép fiút" kinek, hol itt, hol ott nőjei vannak, és hol ezt, hol azt ingyen bérmentve fekteti. Néha bevásárol nekik, néha lefizeti őket, azok meg nyalják a talpát.
Te sem vagy egészen komplett, hogy ezt hagyod, bár mennyire is egyedül vagy. Ennél azért szerintem többet érsz, és ennél még az egyedüllét és a magány is 100x jobb mint valaki talpnyalójának lenni alamizsnáért.
Lelkileg koldulsz (érzelemért, tőrődésért, és egyáltalán azért,hogy legyen 1-2 órára valaki melletted), és azt kéne észrevenned, hogy ettől te jóval több vagy.
Tudod hány férfi singli és hányan össze tennék a kezüket, ha találnának egy nem pénzéhes, de őket szerető, velük tőrődő nőt? Rengetegen. Csak ki kéne nyitnod a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!