Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nővel egyszerűen nem lehet megbeszélni a problémákat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy férfiak között is sok az ilyen, nem tudom.

Azt vettem észre, hogy amíg minden rendben, minden laza, hihi, haha, addig gyakran írnak, keresnek, de ha felmerül egy konfliktus, akkor ahelyett, hogy megbeszélni és elintézni próbálnánk, sokan eltűnnek, napokig nem válaszolnak, nem keresnek stb. Csak szerintem nem így kellene intézni a problémákat?

2018. szept. 1. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha csak írásban ismerkedtek, mégis milyen konfliktus merül fel? Ha meg amúgy is, akkor a konfliktusokat személyesen kell megoldani.

Amúgy ha ismerkedek valakivel akkor szakítom ezt meg túl sok megbeszélés nélkül, ha kiderül hogy az illető korlátozni akar, vagy rasszista, vagy olyasmit ír ami arra enged következtetni, hogy NAGYON nem illünk össze. Mondjuk nem szó nélkül tűnök el, hanem röviden megindoklom, de ennyi.

2018. szept. 1. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert a nők genetikailag alkalmatlanok az őszinteségre. Ha te vagy őszinte velük, azt pedig nem tudják hova tenni, és megsértődnek rajta.
2018. szept. 1. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!