Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok nővel egyszerűen nem lehet
megbeszélni a problémákat?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy férfiak között is sok az ilyen, nem tudom.
Azt vettem észre, hogy amíg minden rendben, minden laza, hihi, haha, addig gyakran írnak, keresnek, de ha felmerül egy konfliktus, akkor ahelyett, hogy megbeszélni és elintézni próbálnánk, sokan eltűnnek, napokig nem válaszolnak, nem keresnek stb. Csak szerintem nem így kellene intézni a problémákat?
Mert buták (diplomától függetlenül), unintelligensek, neveletlenek, tájékozatlanok és felszinesek.
2018. szept. 1. 13:45
4/12 anonim válasza:
*de ha felmerül egy konfliktus,
Akkor te hogy viselkedsz? hisztérikus vagy? vagy törekedsz arra, hogy a másik fél álláspontját mérlegeld?
2018. szept. 1. 13:47
5/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, azoknak a nőknek, akikkel beszélgetsz, nem ér ennyit az egész. Próbálj meg ezzel a ténnyel kezdeni valamit, és akkor valószínűleg kevesebb hasonló esetbe fogsz belefutni a jövőben.
2018. szept. 1. 13:55
6/12 anonim válasza:
Amig nem vagy velük tartós kapcsolatban, vagy érzelmi viszonyban, addig ne komunikálj velük semmilyen problémákról! Mert vagy azt fogják gondolni h lúzer vagy, vagy azt h ők nem kötik le magukat problémákhoz. Amikor lesz egy tartós kapcsoaltod aki jóban rosszban szeret,akkor maximálisan számíthatsz rájuk. Ez amúgy férfiaknál is megvan. A nőnek mindig toppon kell lenni kinézetre, nem lehet fáradt, vagy beteg mert annyira látványra mennek h az már nyűg nekik. Holott abban mutatkozna meg h milyen férfiasak, embeségsesk h a bajban is helytállnak, de ezek a fiúkák messze vannak még ettől. Meg a társadalmi irányzat fogyasztói, vagyis h elégitsük ki minden vágyainkat, ne fáraszuk magunkat negatív dolgokkal. Csak itt sokan akkor esnek pofára mikor velük is így bánnak. Negativ dolgot elviselni sokszor kényszer, akkor tudod rugalmasan ha szereted a másikat. Meg valószínű h akikkel iusmerkedsz azok még kislányok agyilag, akik azt hiszik nekik minden jó dolog jár, és nekik semmit nem kell tenniük.
2018. szept. 1. 14:22
7/12 anonim válasza:
Én nőként tudom magamról, hogy szánalmas módon a végtelenségig kerülöm a konfliktust. Azért, mert eddig olyan férfival voltam kapcsolatban, aki bármilyen problémámra hisztériával, agresszióval, kvaanyázással és távolságtartással reagált a dolgok megbeszélése helyett, én pedig minden erőmmel igyekeztem elkerülni azt a lelki fájdalmat, amit ezzel a reakciójával okozott nekem többször is. Persze tudom, hogy nem minden férfi ilyen, felismerem a hibámat és igyekszem javítani a helyzeten, de nem tudok egyik napról a másikra ilyen mély sérelmek felett átlendülni. Valószínű, hogy más nők is hozzám hasonló helyzetben vannak.
2018. szept. 1. 14:24
8/12 anonim válasza:
Fogyasztói szemlélet: Valami gond van? Dobd ki, vegyél másikat.
És a nők elég könnyen kapnak másik árut, így nem éri meg nekik a problémákkal foglalkozni... vagyis megérné, de ezt nem tudják, majd 40-50 környékén csapják magukat homlokon, hogy lehet máshogy kellett volna, és mit szalasztottak el.
2018. szept. 1. 14:28
9/12 anonim válasza:
Befigyel a személyiségi-, és egyéb jogok, másrészt sokan a mai világban nem tanultak meg konfliktust kezelni, másrészt nem mernek szembemenni senki semmivel sem - csak fizikálisan.
2018. szept. 1. 14:31
10/12 anonim válasza:
Akkor megyek bele egy konfliktus megbeszélésébe, ha látom a másik félen, hogy ő is nyitott erre. Feleslegesen nem erőlködök olyan emberért, aki tojik rá, ez egy oda-vissza dolog.
Ha te kerested őket és úgy nem mutatnak érdeklődést, lehet nem ér annyit nekik a dolog. Vagy tényleg sérült és akkor küzdeni kell a másikért. De nem lehet a másikat hibáztatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!