Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nincs kedvem a problémákat megbeszélni a párommal, mert úgy érzem felesleges, akkor eljött a szakítás?
Vannak bizonyos dolgok,amik zavarnak,de az ellen semmi nem lett téve.Mindig van valami,amin vitatkozunk,es ebben a kapcsolatban,bar az én természetem rosszabb,mégis én voltam az,aki feladta önmagát,a párom értem semmit nem tett..Az nem kapcsolat,hogy szexelünk,szeretlek,néha ki is mozdulunk és ennyi,nincsen semmi közös életcél,vagyis van,de ő nem tesz érte semmit,csak én,és szerintem egy kapcsolat arról szól,hogy kompromisszumokat is kötünk,és felnőtt fejjel haladunk a közös életünk felé,de semmi..Én már szeretnék elköltözni itthonról,ő még jól érzi magát otthon.Fiatalabb is nálam.
Minden apró vitánál eszembe jutnak azok a dolgok,amik zavarnak és nem változtat rajtuk,és most eljutottam arra a szintre,hogy nem akarom már megbeszélni vele,sőt az se hiányzik,hogy beszéljünk,mert rájöttem,hogy egyedül én teszek magunkért,most már csak magamért,ő pedig csak elvan ebben az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!