Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatal nők (18-30)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal nők (18-30) ezekre a férfiakra vágynak?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 25. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan jutott a kérdés a fiatal nőktől a numizmetika vs kung-fu -ig az csak a gyk rejtélye.
2018. aug. 25. 14:41
 62/73 anonim ***** válasza:

"mivel más tárgyi emlék nem maradt fenn az adott korból"

Leszámítva a kő-, valamint bronzszobrokat, épületeket, mozaikokat, freskókat, ékszereket, irodalmi műveket, tudományos esszéket, filozófiai munkákat, stb.

2018. aug. 25. 14:44
 63/73 anonim ***** válasza:
Épületeket, diadalíveket...
2018. aug. 25. 14:45
 64/73 anonim ***** válasza:
Én írtam a Bruce Lee-s választ (#31), velem veszekedjetek :D Nem tudom, hogy jön ide a pénzérmés dolog, a válaszomban a kinézetről írtam és arról, hogy (számomra legalábbis) az a vonzó, ha valaki az adott sport iránti szeretetből és elkötelezettségből adódóan izmos, nem azért gyúr heti 8-szor, hogy ő legyen az izmos Jani és minél több nőt megdugjon. Ha már a pénzérméknél tartunk, személyiség terén nekem az a vonzó, ha valaki intelligens, érdeklődő. Mindegy, hogy mi iránt érdeklődik, nem attól lesz valaki érdekes és intelligens, hogy pont ugyanaz a téma érdekli, ami engem. Az a lényeg, hogy ne legyen olyan ember, aki mindent lesz@r, ne legyen neki minden mindegy, ne legyen unalmas és buta. Viszont ez a személyiségre vonatkozik, nem a testre. Jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat és nem magyaráznál bele olyasmit a válaszomra, aminek köze sincs ahhoz, amit írtam. Az is jó lenne, ha az eredeti válaszomhoz hozzáfűzött kritikát, kérdéseket, kommenteket nekem címeznétek és nem mások válaszolnának a nevemben és nem gyanúsítgatnátok meg hazugsággal vagy azzal, hogy ellentmondok magamnak, mikor ez az első válaszom a 31-es óta.
2018. aug. 25. 14:46
 65/73 anonim ***** válasza:

"De mondd már meg 76%-os, hogy ha egy illető megismeri, megtanulja a kung-fu tudományát, annak milyen pozitív hatása, gyakorlati haszna lesz a társadalom többi tagjára nézve?"

Pl. az illetőnek a viselkedése, természete is döntő módon megváltozik. (Amiatt, hogy a kung-fu és más harcművészetek szerves részét képezi a rendszeres meditáció is.) Sokkal nyugodtabb, bölcsebb és kiegyensúlyozottabb lesz. Sok szempontból önzetlenebb és segítőkészebb is. Fizikai harc esetén nem a támadásra, hanem a védekezésre helyezi a hangsúlyt. Esetleg olyan, nem hagyományos európai értelemben vett orvosi tudással is rendelkezni fog, amivel hirtelen vészhelyzet, baleset esetén tud segíteni akkor, amikor a klasszikus, itt ismert módszerek becsődölnek (mondjuk ilyen akupresszúrás pontok kiterjedt ismerete).

2018. aug. 25. 14:48
 66/73 A kérdező kommentje:
62es vannak olyan időszakok, ahonnan konkrétan semmi nem került elő, a Karoling kort ezért is kezdték el kitaláltnak minősíteni, mert hiányoznak a tárgyi leletek. És a történelem célja nagyon szűk időközök vizsgálata, akár néhány év és lehetséges, hogy csak pénzérmék datálhatóak arra a néhány évre
2018. aug. 25. 14:55
 67/73 anonim ***** válasza:
Csontmaradványok sem?
2018. aug. 25. 15:10
 68/73 A kérdező kommentje:
Azok sem feltétlen, de releváns információt nem szolgáltatnak az adott korszakról.
2018. aug. 25. 15:24
 69/73 anonim ***** válasza:
0%

Bruce Lee legalább akkorát alkotott mint Paris Hilton. Csak különböző testrészeiket fejlesztették munka közben. Én fejet hajtok Paris kitartása előtt, hogy nem lőtte még be az utolsó grammját.

K..válkodást tudom, hogy hol lehet elkezdeni és hogyan. A karatét és a gyúrást is. Viszont 12. századi érmékért azt sem tudom melyik kontinensre lenne érdemes elindulni az ásómmal. Minden esetre nőért érdemesebb a kondiba elindulni, érmék ismeretével sokára lesz. Koromsötét gyúrósoknak általában több nője szokott lenni mint tucatnyi könyvtárba járó férfinak, akiknek a legtöbb esetben egy sincs. Annak ellenére, hogy műveltek, elkötelezettek, kitartóak, okosak, céltudatosak, stb.

2018. aug. 25. 16:02
 70/73 anonim ***** válasza:

Látom, 59%-os, te mindenképpen ki akarod kiabálni országnak-világnak, hogy téged sem az eszedért szeretnek (ha egyáltalán).

És mondd csak, ugye Bruce Lee-nek és Paris Hiltonnak kb. ugyanolyan volt a sikerig vezető útja is? És Bruce Lee volt börtönben amúgy? Mert Paris Hilton igen, és utána teljesen zökkenőmentesen zajlott tovább a karrierje.

2018. aug. 25. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!