Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatal nők (18-30)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal nők (18-30) ezekre a férfiakra vágynak?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 25. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
A numizmatika sem csak passzív "olvasgatás". A római pénzérmék nem az égből hullnak. Gyakran több ezer kilométert kell utazni, geofizikai mérésekkel behatárolni a feltárás helyét, aztán több méter ásás akár 50 fokos melegben...az érméket laborba szállítani, megvizsgálni, nem-e hamisítvány, fémkoncentrációt mérni, kormeghatározás esetleg stb stb
2018. aug. 25. 14:15
 52/73 anonim ***** válasza:
És mondd csak, ennek lesz valami konkrét, látható VÉGEREDMÉNYE, a gyűjtésen kívül? ALKOTSZ vele valamit? Pl. akár egy szakcikket a témában.
2018. aug. 25. 14:23
 53/73 anonim ***** válasza:
19%

Tehát amihez nem kell a vázizmokat nagy terhelés alá vetni huzamosabb ideig ott nem lehet kitartó egy férfi?

Még ekkora marhaságot.

Képzeld én egy jó fizikai adottságú férfi vagyok. Pont az ellenkezőjét látom ennek a gondolatmenetednek. Én a testépítőket és a sportólókat nem tekintem annyira nagyra mint mondjuk egy kozmológust, kvantumfizikust, matematikust vagy idegsebész professzort...

Ez azért van, mert egész életemben akármilyen sportot űztem már az elején lepipáltam a többséget. Ők már a nyolcadik körnél ültek én meg már a huszadikat futottam. 50 fekvőt nem tudtak rendesen én meg 10-et nyomtam egy kézzel. Sokkal jobban fejlődtek, alakultak az izmaim mindenféle táplálékkiegészítők nélkül mint azoké akik szedték és együtt sportoltunk.

Ezért nem tudom értélelni amikor térdre borulnak tízezrek egy bodybuilder csodálatában. Nem értem amikor egyesek hatalmas célkitűzésekkel járnak a konditerembe és mindenféle étrendeket majmolnak.

Számomra ehhez nem kell kitartás.

Viszont nagyra becsülöm a matematikus kitartását a differenciál egyenletek megoldásához vagy egy Navier-Stokes egyenlethez.

És ezekhez sokkal nagyobb kitartás kell. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy jó testű, kiváló sportolót 100-at tudok a környezetemben, a konditermek dugig vannak gyúrósokkal, viszont komoly fizikust vagy matematikust kevesebbet ismerek. Pedig csak a kitartáson múlik a matek is.

2018. aug. 25. 14:25
 54/73 anonim ***** válasza:

A kung-fu művelői FELHSZNÁLJÁK a múlt tudását egy nagyon is gyakorlati, konkrét, kézzelfogható eredményt produkáló tevékenység során. Pragmatikus szemlélet.

A numizmatikáról ez, az általad eddig írtak alapján nem mondható el. A gyűjtésen kívül az egyetlen végeredmény az, hogy abba, ami régen VOLT, egy nagyon szűk perspektívából némileg jobb betekintést kapunk. Ennek mi a gyakorlatban hasznosítható, a hétköznapokat jobbá tevő eredménye?

A kung-fu esetében elmondható, hogy a test sokkal mélyebb, sokrétűbb és kifinomultabb irányítása, sőt, esetenként extrém testi képességek kifejlesztése (pl. az arany harang technika).

2018. aug. 25. 14:26
 55/73 A kérdező kommentje:
És a kung-funak mi lesz a VÉGEREDMÉNYE? Semmi. Esetleg izmos lesz az illető meg le tud verni pár tagot. De a társadalomra semmilyen hatással nincs, hogy te mennyire vagy izmos és mennyire tudsz verekedni. Esetleg ha tanítványokat fogadsz és oktatod őket. De ilyen alapon a numizmatikus nyithat egy múzeumi tárlatot vagy oktathat egyetemi tárgyat ebben a témában. Szakcikket természetesen írhat róla.
2018. aug. 25. 14:27
 56/73 anonim ***** válasza:

Nagy eszű 59%-os, már megint szándékosan összemosol dolgokat csak azért, hogy neked lehessen igazad.

Hogy jön ide a matematika? Ebben a konkrét esetben mi köze a numizmatikához?

2018. aug. 25. 14:28
 57/73 anonim ***** válasza:
50-es nagy eszű. Mintha akkor hiba lenne, hogy nem fürkészem a százalékokat. Pedig tök egyértelmű ezen az oldalon, hogy ki mit kommentelt.
2018. aug. 25. 14:28
 58/73 anonim ***** válasza:
Úristen, de sötét vagy, kérdező. Bruce Lee-nek NEM AZ volt a legfőbb tulajdonsága, hogy bárkit le tudott verni. Sőt, nem is a színészi képességei. Látszik, hogy nincs semmi rálátásod az egészre. Jó lenne, ha nem foglalnál állást olyasmivel kapcsolatban, amiről a jelek szerint SEMMI ÉRDEMI DOLGOT nem tudsz.
2018. aug. 25. 14:29
 59/73 anonim ***** válasza:

"Mintha akkor hiba lenne, hogy nem fürkészem a százalékokat."

Hibának nem hiba, csak emiatt a figyelmetlenséged miatt beégtél, mint a rongy.

2018. aug. 25. 14:30
 60/73 A kérdező kommentje:

De mondd már meg 76%-os, hogy ha egy illető megismeri, megtanulja a kung-fu tudományát, annak milyen pozitív hatása, gyakorlati haszna lesz a társadalom többi tagjára nézve? Az egyén testére, szervezetére biztosan van. De semmi több.

A numizmatika miért alsóbbrendű? Összességében és kölcsönhatásaiban tekontsd ezt is, mint a kung-fut. Az egyén testét lehet nem, de az elméjét komolyan műveli. A történelemben fontos felfedezéseket tesz, sok mindent kizárólag pénzérmék alapján tudunk, mivel más tárgyi emlék nem maradt fenn az adott korból.

2018. aug. 25. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!