Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatal nők (18-30)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal nők (18-30) ezekre a férfiakra vágynak?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 25. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
90%

eeeees ott a pont. mindig kihagyjak azt a pici tenyezot, hogy altalaban az ilyesfele cicababakra tekintenek nokent foleg, aztan meglepodnek, hogy a cicababanak a durvan kigyurt ken baba kell. hasonlo a hasonloval altalaban. ugyanigy az ilyen tipusu ferfiaknak valoszinuleg a cicababak jonnek be. szoval itt semmi problema nincs, max azok az atlagos ferfiak szivjak meg, akik a cicababakra gerjednek.

de ha atlagban megnezitek, a noknek altalaban nincs szukseguk az ilyen eltulzasokra, nekik nem egy bodybuilder kell, csak egy atlagosan sportos srac. egyszer lattam is errol egy posztot, ami osszehasonlitotta, hogy mig pl a ferfiaknak a munoket reklamozzak, akik tokeletesek, illetve az agyongyurt extra maszkulin ferfiakat... addig ha megnezed egy noi magazin oldalat, ott egy kedves, csaladcentrikusnak tuno ferfi lathato altalaban.

[link]

2018. aug. 25. 10:42
 22/73 anonim ***** válasza:

Akit a 18-as linkelt sokkal szimpatikusabb. A kérdésben szereplő nagyon nem az esetem. De párom például egyikükre sem hasonlít. Maximum annyiban, hogy sportos, de nincs annyira kigyúrva, mint a fenti pasas.

Az pedig, hogy ki kire bukik annyira emberfüggő, hogy már ezen rugózni. Mindenki tetszeni fog valakinek, csak az a kérdés, hogy ez kölcsönös-e.

2018. aug. 25. 10:53
 23/73 anonim ***** válasza:
95%
A nőknek sokkal árnyaltabb az ízlése, mint a pasiknak. Nincs olyan, aki mindenki ideálja lenne, ezzel szemben a 90-60-90 kivétel nélkül minden pasi álma.
2018. aug. 25. 10:55
 24/73 anonim ***** válasza:
Fújjj NEM!
2018. aug. 25. 11:01
 25/73 anonim ***** válasza:
0%
A 18-as képe gyakorlatilag full ugyanaz, mint a kérdezőé, csak nincs annyira kigyúrva. De ezek szerint ez már nagy különbségnek számít, és a két férfit két nagyon eltérő változatként látják? Ha igen, akkor nem csodálom, hogy a _tényleg_ eltérő típusúaknak miért nincs esélye, és tényleg igaz, hogy valójában ugyanarra a típusra buknak a nők úgy általában.
2018. aug. 25. 11:13
 26/73 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igaz az állításod, ha igaz, amit sokan nehezményeznek: hogy sok férfi "minden nő" és az "összes mai lány" és ami a legszomorúbb, "átlagos nő" alatt a több ezer követős, bikiniben és starbucks kávéval, pózoló, tökig sminkelt és szoláriumozott instagram nőket értik.

[link]

[link]

Na nekik többségében tényleg az ilyesmi férfiak jönnek be, egyszerűen mert velük vannak egy kategóriában, gondolom a hobbijaik is hasonlóak, jól megértik egymást: járhatnak együtt starbucksba és fesztiválokra, fényképezhezik egymást instagramra, megbeszélhetik, hogy hogyan szokták szerkeszteni a képeiket stb stb. Visszafogott Rozi pedig marad Átlag Ferinél.

2018. aug. 25. 11:19
 27/73 A kérdező kommentje:

Miért, a nők a nem kigyúrt, hanem enyhén sportos alkat alatt mit értenek?

[link]

Körülbelül ezt és azt hiszik, hogy ehhez nem kell heti 5 alkalommal konditeremben edzeni évekig, nem kell kiszámolt étrendet követni, táplálékkiegészítőt szedni, hanem ez csak úgy jön napi 20 fekvőtől pár hónap alatt, két szelet csirkemell mellett.

2018. aug. 25. 11:30
 28/73 anonim ***** válasza:
#26: én ezekkel a nőkkel kapcsolatban azt nem értem, hogy nekik úgy látszik, ez az előre meghatározott "készletből" előhúzott póz és arckifejezés is az összképhez tartozik? Mert hogy - és ezt most főleg a másodiknak az arckifejezésére értem - ebben semmi természetes nincs. Én egy percig nem tudnám elviselni, hogy bárki számára olyasmit fejezzek ki, aminek semmi köze a valódi lényemhez.
2018. aug. 25. 11:31
 29/73 anonim ***** válasza:
#27: én például a legkevésbé sem. Nekem ez az alkat - különös tekintettel a karon végigfutó visszerekre - kimondottan taszító.
2018. aug. 25. 11:32
 30/73 anonim ***** válasza:
Én előbb ugrok rá egy Jason Statham típusú pasasra, mint egy csőnacis, bokavillantós, hajat fél órán át belövős csávóra. Jobban szeretem a természetességet és szó szerint hányingerem lesz a feszülős répanacitól egy FÉRFI-n. Számomra ebben semmi férfias nincs, inkább b**is.
2018. aug. 25. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!