Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A pénzzel pedig az emberi elme mibenlétét értették meg."
Leszámítva azokét, akik mondjuk még mindig törzsi társadalmakban élnek. Pedig ilyenek is vannak ám rendesen.
"A pénzzel pedig az emberi elme mibenlétét értették meg."
Még a civilizált népekének esetében is az emberi elmének csak egy nagyon-nagyon szűk szeletéét.
Engem nem izgat a numizmatika, csak példának hoztam fel.
A kung-fuval sem értették meg az emberi test működésének csak egy nagyon pici szeletét.
Miert kell a numizmatikahoz kitartas? Marmint, erted, akkor barki erdeklodik valami irant, az kitarto? Ha engem erdekelnek a filmek es a szabadidomben videokat nezek roluk, hogyan keszultek vagy eppen filmelmeletes dokumentaciot, ehhez semmi kitartas sem kell.
O kitarto, mivel fizikai kellemetlensegek ellenere muveli a sportot, peldaul. De ugyanigy lehet kitarto egy hegymaszo, festo, programozo, stb, tehat olyan hobbik, ahol a sajat keszsegeidet fejleszted, magadat dogoztatod. Erted, mi a kulonbseg?
Abban nem lehetsz kitarto, amiben neked semmit sem kell csinalnod, csak passzivan olvasgatsz dolgokrol. Amennyiben ermeket gyartasz, az megint mas. Ott te dolgozol, keszseget fejlesztesz. Az mar mas teszta, hogy hany embert hoznak izgalomba az ermek (nem sokakat, se ferfibol, se nobol).
Tessek, megprobaltam elmagyarazni. Es megcsak nem is en irtam a feljebb levo kommenteket, csak bezavart, hogy ennyire ertetlen vagy.
Azt pedig persze elhanyagoltad, hogy a noknek amugy nincsenek irrealisztikus elvarasai. Az nem irrealisztikus elvaras, hogy heti 5szor eddz, amugy. En heti 6szor edzek es a pihenonapon nyujtok, nagyjabol egeszsegesen eszem (mivel mar megtanultam, miben mi van, igy egyszerubb), no letemre. :) Nehogy a vegen meg izmosabb/tonusosabb es erosebb legyek, mint a pasim haha.
Te lány. Az első gyurmásról azt írtad, hogy ő egy exhibicionista gyökér. Bruce Leeben meg tetszik neked, hogy nyitottá vált a harcművészet miatt. A numizmatikus meg egy zárkózott negatív jellem részedről.
Most akkor mi a jó? Egy önmagát nem a világ felé mutogató, kitárulkozó férfi vagy egy konzervatív, zárkózottabb?
Vagy simán bejönne a gyúrós nyitottsága is, csak már túl nagyra, csúnyára fújta az izmait?
"A kung-fuval sem értették meg az emberi test működésének csak egy nagyon pici szeletét."
Ebből látszik, hogy tényleg semmit, de SEMMIT nem olvastál, és nem is tudsz a témáról, csak a szád jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!