Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek az előző kapcsolatából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek az előző kapcsolatából gyerek van és ti nevelitek, hogy működnek a kiadások?

Figyelt kérdés
Van két kisgyerekem az előző páromtól, havi bevételem kb 130000 forint. Páromnál lakunk, a gyerekeknek én veszek ruhát, de a nagyobb kiadások még nem tudom hogy lesznek.
2018. aug. 21. 11:27
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Képzeld el tudom ki az apjuk.

Mivel ő jóval többet keres mint amit én kapok ezért kérdeztem, hogy hogyan legyen a rezsi fizetve stb. Persze érdemleges választ nem kaptam.

2018. aug. 21. 15:58
 42/43 anonim ***** válasza:

A kérdező azért kapja az ívet, mert szerinte ő vígan elvan a 130e-ből, de nehogy ő fizesse a bútort, mert nem marad műszempillára...azért elég érdekes felfogás.

Neki kéne alkalmazkodni, mert tuti, hogy ennyiből albérletben nem élnének meg! Ha meg nem kap gyerektartást, akkor menjen bíróságra. Ezt kell tennie, annak, aki nem kap, mert az jár a gyerekeknek. Vagy futja belőle körmösre.

2018. aug. 21. 15:59
 43/43 anonim ***** válasza:
Kaptál érdemleges választ. Mindenki fizeti a saját negyedét a költségeknek.
2018. aug. 21. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!