Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek az előző kapcsolatából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek az előző kapcsolatából gyerek van és ti nevelitek, hogy működnek a kiadások?

Figyelt kérdés
Van két kisgyerekem az előző páromtól, havi bevételem kb 130000 forint. Páromnál lakunk, a gyerekeknek én veszek ruhát, de a nagyobb kiadások még nem tudom hogy lesznek.
2018. aug. 21. 11:27
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:

Gondolom a 130 felett+csp+adókedvezmény. úgy hogy az cca 150-160/hó.+gyt.

Hogy állapodtatok meg a társaddal mikor összeköltöztetek?

2018. aug. 21. 11:41
 2/43 A kérdező kommentje:
130 ezer mindennel együtt. Konkrétan nem állapodtunk meg semmiben, de ő jóval többet keres mint én.
2018. aug. 21. 11:44
 3/43 anonim ***** válasza:
Leteszed mindig fillérre neki a fizudat?
2018. aug. 21. 11:51
 4/43 A kérdező kommentje:
Még itthon vagyok a gyerekekkel. Megveszem ami nekik és magamnak kell kb 70 ezer forint, a többi pedig megy rezsire, kajára.
2018. aug. 21. 11:55
 5/43 anonim ***** válasza:

Magyarul nem teszed le. Ha letennéd az utsó fillérig, és ő is, akkor abba bármelyikötőknek van kiadáésa közös. Akár ki akár mennyivel keres többet.

És most le ne hurrogj, nőként nem egyszer kerestem 2-3x-osát annak mint az adott társam, de én letettem.

Akkor ennek megfelelően egyedül álld a te és a gyermekeid költségét. Ilyen alapon neki semmi köze hozzá.

2018. aug. 21. 11:57
 6/43 anonim ***** válasza:
*kiadása
2018. aug. 21. 11:58
 7/43 A kérdező kommentje:
Képzeld el én állom a saját és a gyerekeim kiadását. De ő is fürdik, eszik.
2018. aug. 21. 12:05
 8/43 anonim ***** válasza:

Ezt vele kell megbeszélned, mert mi hiába írjuk, hogy nálunk mi működik, az nem érvényes mindenkire.

Kezdve azzal, hogy a párom lakik nálam, és hasonló a keresetünk, ami egész más alaphelyzet.

2018. aug. 21. 12:05
 9/43 anonim ***** válasza:
41%
Mivel neki a te előző életedhez, és a gyerekeidhez igazából semmi köze, így teljesen mindegy, hogy mennyivel keres többet, ha a gyerekeknek szüksége van valamire, akkor a vérszerinti apát kellene lehúznod pénzzel.
2018. aug. 21. 12:08
 10/43 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekek kiadására gondolok, hanem pl: lakásfelújítás ilyesmik.
2018. aug. 21. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!