Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek az előző kapcsolatából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek az előző kapcsolatából gyerek van és ti nevelitek, hogy működnek a kiadások?

Figyelt kérdés
Van két kisgyerekem az előző páromtól, havi bevételem kb 130000 forint. Páromnál lakunk, a gyerekeknek én veszek ruhát, de a nagyobb kiadások még nem tudom hogy lesznek.
2018. aug. 21. 11:27
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Szerintetek két kicsi gyerek mennyit eszik? Én sem eszek sokat, párom a munka miatt naponta kétszer eszik. Amúgy május óta vagyunk együtt, így fűtés most nincs.
2018. aug. 21. 14:16
 32/43 anonim ***** válasza:
Mire fűteni kell, addigra meg már nem lesztek együtt. Értem.
2018. aug. 21. 14:22
 33/43 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezért tettem fel a kérdést, hogy ilyen esetben milyen arányban kell beszálni, mivel télen neki sem lesz annyi bevétele mint ilyenkor.
2018. aug. 21. 14:25
 34/43 anonim ***** válasza:

És te tervezed majd hogy melózol?

Vagy szülsz neki is kettőt és pihizel?

2018. aug. 21. 14:39
 35/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit nem értesz. Négyen vagytok, mindenki fizeti a saját negyedét, a gyerekek részét pedig te, mivel a tieid. Ennyi. Mi ezen a bonyolult?!
2018. aug. 21. 14:41
 36/43 anonim ***** válasza:

Milyen arányban? Egyszerű. Ő 1/4ed, te 3/4ed.

És mivel a lakbéred nulla, az a min., hogy ha elromlik a mosógép veszel egy újat stb.

2018. aug. 21. 14:44
 37/43 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező. Látom csak szidnak itt, de szerintem csak irigykednek, mert 2 gyerek mellett is találtál párt, míg nekik senki nem jut. Ha egy férfi gyerekes nővel költözik össze, akkor tudja, hogy az mivel jár. A férjem 4 éves kora óta neveli velem a lányomat, aki most 12 éves. Mi az elején feleztük a kiadásokat, majd kb. fél év együttélés után már nem néztük, ki mit fizet. Azóta is közös kasszán vagyunk, pedig most már 3-szor annyit keres, mint én. Persze itt a nagyokosok mondogatják, hogy az én gyerekemhez semmi köze. De szerencsére ő nem így gondolja. Sajátjaként szereti, nem számolgatja, hogy mennyi pénz megy el rá, megvesz neki drága dolgokat is. Amikor megismerkedtünk, tudta, hogy van gyerekem, ezzel együtt vállalt be, és nem bánta soha. A gyerek is szereti és tiszteli őt, normális családként élünk.
2018. aug. 21. 15:24
 38/43 anonim ***** válasza:
Én csak sajnálom szegény férfit, meg a gyerekeket, hogy anyu ugrál pasiról pasira... Mert arról nem nyilatkozik, hogy mégis eddig, hogy élt meg ilyen minimális pénzből, szóval valszeg a férjétől, vagy az előző pasitól cuccolt ide.
2018. aug. 21. 15:25
 39/43 anonim ***** válasza:
37%
Férjétől? Nem volt ennek férje. A kutya nem veszi el az ilyen r..ngyókat. Írja is, hogy csak felcsinálták, gyerektartást sem fizet senki a gyerekek után, bár az is lehet, hogy azt sem tudja, ki az apjuk.
2018. aug. 21. 15:33
 40/43 anonim ***** válasza:
Én inkább azokat sajnálom, akik itt gyűlölködnek, mert senki nem áll szóba velük, és nem bírják elviselni, hogy egy gyerekes nőnek is van párkapcsolata. Én is teljesen le lettem pontozva, mert leírtam, hogy a férjem szereti a gyerekemet, és nem sajnál tőle semmit. Szegény magányos, gyűlölködő emberek.
2018. aug. 21. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!