Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategórában való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategórában való normális hozzászólásokért miért jár kitiltás csak azért, mert egy szélsőséges nézeteket valló (szexista) csoporttal túl sokszor nem ért valaki egyet?

Figyelt kérdés
Nagyon összeszedetten nullázzák a velük egyet nem értő hozzászólásokat, és ugyanekkor jelentgetik is, amit láthatóan egy idő után megunnak a moderátorok. Ellenérvek nem az ő világuk, maximum alázás, személyeskedés. Akár az is elég, ha nem mondanak ellent nekik, de nem is erősítik meg őket, viszont a hozzászólásból kiderül, hogy ellenkező nemű az illető.

2018. aug. 17. 19:55
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Nem pár százalék lepomtozások vannak, hanem pártíz...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt is kb az összes témába vágó férfi hozzászólás lepontozva, és egészen furcsa módon a nőké nincs lepontozva :)

2018. szept. 1. 20:56
 32/35 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, te beteg vagy :-)

Az általad linkelt kérdésnél a női válaszolók százalék aránya: 60, 68, 0, 100

férfiak:80, 35, 68, 76, 76

Tehát az egyetlen nulla százalékos választ nő írta. Átlagban a férfiaknak magasabb százalékaik vannak, egy nőé 100, de azt is a pasik pontozták fel szerintem. Az ilyen kérdéseknél amúgy is like gombként működik a hasznos gomb. Egyszerűen nincs igazad és itt erőlködsz feleslegesen. És nem tudod, hogy ki pontoz, ezt még hozzá tenném.

2018. szept. 1. 22:36
 33/35 A kérdező kommentje:

#32 aha, és a teljesen normális, kérdésre való válasz miért is lett lepontozva akár 65%-ra is?

Hát persze, mert férfi válaszolt. Háát hogy mer ilyet tenni?

A durva még az is, amikor állítotok valamit, hogy a férfiak hogy gondolják, majd ha egy férfi megcáfolja, nullázzátok, mert ti azt IS jobban tudjátok :D

Lásd https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. lásd #25

2018. szept. 2. 17:15
 34/35 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Aha, és a teljesen normális, kérdésre való válasz miért is lett lepontozva akár 68%-ra is ennél a kérdésnél?

Hát persze, mert nő válaszolt. Háát hogy mer ilyet tenni?

Behalok tőled. :'D

2018. szept. 2. 17:54
 35/35 anonim ***** válasza:
Na, mondjuk ebben én sem értettem a lepontozást, de engem is pontoztak már le nőként nulla százalékra, mert feltettem egy kérdést. Ez előfordul, nem értem mit hisztizel ezen. És hogy miért nem reagálsz amikor egyértelműen bizonyítjuk neked itt, hogy bizony nem a férfiak vannak sokszor lepontozva.
2018. szept. 2. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!