Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyenek a nok a pasikkal? Lehet meg normalis not talalni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem a szokasos megcsaltak temat hoznam fel hanem az en konkret esetemet aminek nem megcsalas lett a vege. Szoval exemmel 2 evet voltunk boldogak egyutt de lassan kihunyt a feny az egeszbol, o is en is egyre kevesebbet tettunk a kapcsolathoz amig az teljesen le nem epult. Kb 1 evig voltunk ugy hogy meg egyutt voltunk testileg de lelkileg mar nem. A kerdesem az volna hogy miert az az egy ev? Tudom en is saros vagyok benne, nem tagadom de miert vart ennyit? Miert nem dobott ki ezen egy evelejen vagy miert nem mondta azt hogy innem kene megvaltozni. Egy nap felkelt es szakitott. Mostmar nem banom, hasznos volt, reg volt :) de ha ezt nem irom ki akkor nem lesz tema vasarnap delutanra es mindenki punnyadni fog :)2018. aug. 12. 18:11
1/2 anonim válasza:
Kellett a csajnak valaki, aki eltartja, amíg nem talál másik kant.
2/2 anonim válasza:
"Tudom en is saros vagyok benne, nem tagadom de miert vart ennyit? "
Talán ugyanazért, amiért te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!