Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategórában való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategórában való normális hozzászólásokért miért jár kitiltás csak azért, mert egy szélsőséges nézeteket valló (szexista) csoporttal túl sokszor nem ért valaki egyet?

Figyelt kérdés
Nagyon összeszedetten nullázzák a velük egyet nem értő hozzászólásokat, és ugyanekkor jelentgetik is, amit láthatóan egy idő után megunnak a moderátorok. Ellenérvek nem az ő világuk, maximum alázás, személyeskedés. Akár az is elég, ha nem mondanak ellent nekik, de nem is erősítik meg őket, viszont a hozzászólásból kiderül, hogy ellenkező nemű az illető.

2018. aug. 17. 19:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%

9.! Így van! De a drága 54-es nem érti meg. És jelzem, senkit nem pontoztam semerre sem itt és most.

54%-os! Áruld már el, hol követtelek, vagy nem is tudom, hogy fogalmaztál, mivel most nem látom. De hogy ne csak offoljak:

Kérdező! Azért, mert a moderátorok teljesen különféle módon tiltanak. Fogalmam sincs, miért. Politika kategóriában kiírtam egy kérdést, másnap reggelre kaptam egy figyelmeztetést, hogy szabályszegő volt a kérdésem. Azóta sem találom, hol szabtam szegélyt.:D De úgy kellőképpen meglepődtem, mert a közel 9 év ittlétem alatt még egyetlen kérdésem nem törölték.

2018. aug. 17. 21:40
 12/35 anonim ***** válasza:
72%

Legutoljára, amikor válaszoltam szexualitás kategóriában egy kérdéshez, valami idegbajos rámrivallt, hogy "most megjátszom magam de a f aszra én is fujjognék" (egy nőgyűlölő kérdés sajnos). Majd mikor megírtam válaszban, hogy miért tenném, hisz hetero nő vagyok (gondolom pasinak hittek), akkor meg kaptam valami olyat, hogy "persze én a melegeket sértegetem (??) de ha hetero férfiről lenne szó kussban lennék". Lényeg a lényegben, ő kitalált valamit ami tuti igaz rám, majd mikor megtudta, hogy nő vagyok, már a totál ellenkezőjét állította. De miért is írom le? Mert ott én minden válaszomra 0%ot kaptam, neki meg az összevissza mocskolódása és következtetései 80% felett voltak.

Az a baj ezzel a pontozási rendszerrel, hogy nem arra adnak pacsit, ha hasznos a válasz - véleménytől függetlenül, hanem arra, hogy nekik személyesen mennyire sértő. Ott gondolom összegyült az összes nőgyűlölő, és lelkesen pontozták fel kis idegbajos társukat, aki aztán jól megmondta nekem, a gonosznak, aki hogy is meri leírni az egyébként totál nem sértő, és a kérdésre válaszoló hozzászólását. Annyi, de annyi kérdést tettem fel neki, és egyre nem volt hajlandó válaszolni, csak acsarkodott tovább, szóval rá is hagytam.. ennyi öröme legyen.

Sajnos ez az inkognító oldalak átka. Mindenki levezetheti a stresszt, a fusztrációt, és kiélheti magát a le és felpontozással. Ettől érzi magát többnek.

2018. aug. 17. 22:15
 13/35 A kérdező kommentje:

Egyébként jó helyen tapogatóztak az "illetékesek", a szélsőséges feminista csoportról van szó.

Pl van egy kérdés, ahol az kéne leírni ki hogy szereti a szexet. Ott az egyértelműen női válaszok fel vannak pluszolva, a férfiaké pedig lenullázva. Ilyen válaszok is pl pl: "szeretkezős, csókolózós, gyengéd szexet szeretem, mindenféle betegebb figura nélkül", tehát amiben semmi, a feministák által degradálónak nevezett figura nincs.

Ha nem tudni milyen nemű a válaszoló, akkor a le/felpontozás az aktuális női divat szerint történik, pl hogy mit láttak a mr grey-es alkonyatban

Vagy pl egy nő beírta, hogy a pasija mennyire elhízott, de magasság, súly arányából normál BMI derül ki. Aztán aki beírta, hogy még arányosan magasabb súlynál sem úgy néz ki mint a mellékelt képen lévő ember, megkapta a 0-kat, és nyilván a jelentést is.

Többektől hallottam, hogy normális diskurzus után kaptak váratlan kitiltásokat, úgy hogy részt vett a politika kategóriában nem éppen békés beszélgetésekben, de nem volt semmi gond. (Libsizés, komcsizás, hazaárulózás, ávózás, sorosozás, zsidózás, nácizás, minden volt)

De ahogy ebben a kategóriában párszor ellentmondott normálisan az említett csoport hiedelmeinek, megkapta a tiltást, persze kísérő indokló üzenet nélkül, mert hát nincs is szabály amit megszegett volna, csak olyanoknak mondott ellent, akiknek láthatóan nem szabad.

De körül lehet nézni, és látni, hogy normális, témába vágó hozzászólások vannak nullázva, csak mert ellenmondanak a szélsőséges, női felsőbbrendűséget hirdető mítoszvilágnak, vagy ennek képviselőinek.

2018. aug. 18. 09:58
 14/35 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Szerintem keress magad mellé egy baráti társaságot, egy normális nőt, járjatok el programokra és akkor nem érdekelne ennyire, hogy mi történik a virtulális életedben. Én például ma kimegyek a tóra a barátnőmmel, sétálgatunk, beszélgetünk, kacsákat etetünk és abban az időben nem is fog érdekelni, hogy hogy acsarkodnak itt a "lúzerek" a "feminácikkal". Javaslom, hogy te is keress valamit a valóságban ami lefoglal, ne ilyen netes álproblémákon rágódj.

2018. aug. 18. 10:36
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
Xar.
2018. aug. 18. 10:55
 16/35 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, azzal ugye tisztában van, hogy a GYK világában nem csak a nők pontozgatnak?

Amúgy sem értem a pontszámokon való állandó sírást. Ha ennyire zavar, hogy lepontoznak és pontosan tudod, hogy milyen válasz mentén leszel lepontozva, akkor ne adj olyan választ, vagy fogalmazd át kevésbé sértőre, és máris megoldódott a problémád. Amúgy is teljesen szubjektív, hogy ki hogyan pontozgat, de általában úgy használják, mint a fb-on a lájkokat, ha tetszik = hasznos, ha nem tetszik = haszontalan.

2018. aug. 18. 11:06
 17/35 anonim ***** válasza:
77%

Ha elolvastad a hozzászólásomat, láthatod, hogy nem csak a "feminácik", hanem a megrögzött nőgyűlölők is hasonló hadjáratot folytatnak. Nem kell itt mutogatni, hogy márpedig az a réteg, az a nem csinálja ezt. Mindkét nemben vannak befásult egyedek, akiknek ennyi öröme van.

2018. aug. 18. 11:11
 18/35 A kérdező kommentje:

Igen, tisztában vagyok. De ilyen szervezetten, jelentgetve csak a "feminácik" csinálják. Mint írtam nem sértő a hozzászólás lásd a kérdést "Ebben a kategórában való normális hozzászólásokért", bár ezeknek már az sértő ha valaki nem ért egyet velük, vagy a mítoszaikkal, vagy egyszerűen csak férfi,, mint írtam.

#19 nem látom ezt, sőt a férfiakat alázó hozzászólások is gyakran magas pontszámúak, amiből nem úgy tűnik mintha az állítólagos "nőgyűlölők" olyan erős hadjáratot folytatnának, ellenben valakik a magas pontszám szerint igen.

Az ún. "nőgyűlölők" kinevezésére pedig láttam pár példát, úgyhogy szerintem ezzel ne viccelődjünk...

Mondom, hasonlóra nem láttam más példát, más kategóriákban sem.

Azt tudom, hogy like dislike gombként használják a hasznosságot, de mint írtam, egy bizonyos csoport a jelentés gombbal turbozza fel a dislike-ját.

2018. aug. 18. 22:09
 19/35 anonim ***** válasza:
77%

Én is láttam már példát a femináci kinevezésre... Úgy látom te is az vagy, aki a saját igazát járja, másnak meg nemhogy nem hisz, még meghazudtolja, vagy megmondja hogy arról ne is "viccelődjünk". Micsoda észérvelés.

Ezek után nem tudom elképzelni, hogy az általad normálisnak tartott hozzászólások azok lettek volna, vagy ne lettek volna sértőek.

2018. aug. 18. 22:52
 20/35 anonim ***** válasza:
84%

Őszintén volna egy kérdésem: hogy a manóba lehetne itt csoportot létrehozni? Tök mindegy, milyen csoport? Mindenki privátban susmorog, összefognak és együtt lepontozzák, akit kiszemelnek? Vagy mégis hogy gondolod ezt az egészet? Itt nincs lehetőség csoport létrehozására. De ezt te magad is tudod, csak van egy bizonyos feltevésed, ami szerintem nem így van. Mert szinte lehetetlen. Még akkor is, ha esetleg csak 3-4-5 emberről beszélsz.

Fogd már fel, hogy ez nem a fórum!

2018. aug. 18. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!