Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategórában való normális hozzászólásokért miért jár kitiltás csak azért, mert egy szélsőséges nézeteket valló (szexista) csoporttal túl sokszor nem ért valaki egyet?
Te mindenkit megvádolsz, hogy jelentgeti a válaszaidat, és leszavaz, de azon nem gondolkoztál még el, hogy esetleg azért törlik, mert gyűlölködő, a témához nem illő hozzászólásokat írsz (mint amikor azt kommentelted állandóan egy időben mindenhova, hogy megérdemlik a nők, amikor valami rossz történt velük, mert legalább megtudják ők is, hogy nektek, férfiaknak milyen nehéz). Ja, és az olyan hozzászólásaid sem vallanak éppen arra, hogy nem néznéd le az összes nőt, amikor arról írsz, hogy nekik elég csak létezni ahhoz, hogy akarják őket, bezzeg a férfiaknak meg kell felelni a nők által támasztott rengeteg elvárásnak és hogy egyébként is olyan felszínesek a nők. Másról sem tudsz írni, csak ezeket ismételgeted, mint egy beakadt lemez.
Próbálj már meg elgondolkozni, hogy miért vagy ilyen megkeseredett, gyűlölködő ember, és miért szavaznak le, miért törlik a válaszaidat. Olyasmit nem törölnének, ami nem szegi meg az oldal szabályzatát.
Ha magadtól nem tudsz változtatni ezen a fajta viselkedésen, vagy nem is tudod felismerni, hogy miért rossz, amiket írsz, akkor keress fel egy szakembert. Ez már a sokadik kérdésed az elmúlt pár héten, ami a nők ellen szól, de te azért továbbra is tartod, hogy nem vagy nőgyűlölő.
#22 mindenkit megvádolok? Hmm, ez is újdonság nekem. De én biztos nem tudom, ellenben te jobban tudod.
Elgondolkoztam már azon, hogy esetleg rosszat, sértőt, gyűlölködőt írtam, de sajnos nem, már többször leírtam neked, hogy NORMÁLIS, TÉMÁBA VÁGÓ hozzászólásokat pontoznak le, és jelentgetnek.
Azt is világosan leírtam, hogy sokak járnak így.
"mint amikor azt kommentelted állandóan egy időben mindenhova, hogy megérdemlik a nők, amikor valami rossz történt velük, mert legalább megtudják ők is, hogy nektek, férfiaknak milyen nehéz). Ja, és az olyan hozzászólásaid sem vallanak éppen arra, hogy nem néznéd le az összes nőt, amikor arról írsz, hogy nekik elég csak létezni ahhoz, hogy akarják őket, bezzeg a férfiaknak meg kell felelni a nők által támasztott rengeteg elvárásnak és hogy egyébként is olyan felszínesek a nők. Másról sem tudsz írni, csak ezeket ismételgeted, mint egy beakadt lemez."
Nocsak? Ezeket hol írtam, és mikor?
Azt meg tudod mondani, hogy éjszaka amikor azt hittem, hogy aludtam, akkor mit csináltam?
Egyébként én itt nem gyűlölködök, ellenben veled, és társaiddal, akikről szól a kérdés, amit magatokra vettetek, nem is véletlenül.
Na meg nem is én adok a te szájadba olyasmit, ami nem történt meg, vagy az ellenkezője történt. Lásd többször le volt írva, hogy normális, nem sértő hozzászólàsokat nulláztok, és jelentetek, csak azért mert a mítoszaitokkal nem összeegyeztetőek, erre te újra és újra sértő, gyűlölködő hozzászólásokról beszélsz, így próbálva hitelteleníten, és provokálni. Csak úgy mint a politikusok, szektások.
Mire jó, ez a gerinctelen, sunyi viselkedés? Csak ellenkező hatást értek el így. Nem én folytatok megkeseredett keresztes háborút a nekem nem tetsző vélemények eltűntetéséért... épp ez a gond veletek.
#24 keresgéltem példákat. Bár a lenullázás ritkán sikerül, mert nem vagytok elegen, de sikerül jól lehúzni, az biztos:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. #4 #6
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas.. #2 #4 #5 #8 #12
De majd gyűjtögetem közben, amit látok.
Még egyszer leírom, semmi gyűlölködés, és csak a kérdésre való válasz. A gyűlölködés más felől jön...
Még mindig várunk 0%-ra leértékelt válaszokat. Nem olyan nehéz ám visszakeresni a megválaszolt kérdéseid között. :)
Vagy lehet, mégsem olyan gonoszak ezek a fránya "femináci nők", és mégsem mindig csak gyűlölködnek? ... :)
#26 az #5 a 21%-a magas? Hmm...
Másodikból mind az 5 lepontozott válasz ugyan az? Ejha.
Bizony van hogy férfi akar házasodni, olyan fehér holló szintű esélyekkel. Egyébként a férfi akkor "akar" házasodni, ha a nő "finoman" közli vele, hogy különben baj lesz. Tehát a nők erőltetik, tudom ez sem fér bele a mítoszvilágotokba, de a tény az tény, amit terelőszöveggel próbálsz tagadni.
Mellesleg hasznos válasz az is, merr a kérdése válaszol, kultúráltan.
De mivel nem értesz vele egyet, ezért neked máris nem hasznos. Köszi, hogy megint csak megerősíted azokat amiket írtam rólatok.
#27 jaa hogy kerek 0,0% os válasz jó kizárólag? Más nem is számít. Aha. Gerinc az látom, megvan, meg a szőrszálhasogató tagadás is :)
Mint írtam, szerencsére nem csak ti vagytok az oldalon.
De látom % alapján már rááltatok az illető hozzászólók lepontozására :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!