Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyen aggódós vagyok?
Van párkapcsolatom, ami amúgy jól működik de sokat aggódtam már a jövőn, hogy meddig marad meg, hogy alakul meg sokszor attól félek hogy külső tényezők rámennek a kapcsolatunkra.
A tanulás/munka miatti kevés szabad idő például, vagy néha a privát tér hiánya vagy esetleg családi dolgok...ilyesmi.
Főleg családi dolgok miatt.
De normális hogy szoktam aggódni ezen? Vagy felesleges, mert ha szeretjük a párommal egymást eléggé, ő is engem meg én is őt, akkor úgyse lesz vége?
Vagy más is van ilyen aggódós?
A családi dolgokat nem részletezném legfeljebb privátban annak akit érdekel de maga a kérdés így is érthető.
Nem jó ha aggódós vagy és félsz, mert ezzel saját magadra húzod pont azokat a dolgokat amiktől a legjobban félsz.
Az ajtód legyen mindig nyitva, ha valaki maradni akarmarad, ha menni akar-megy, de semmit ne eröltess, ne kombinálj stb.
Éld meg a ma szépségét, minden nap míg van, mert lehet, hogy holnap már nem lesz.
Ez az igazi-kérdés kicsit bonyolult mert nekem ő az első de ettől még nagyon szeretem és jelenleg egyáltalán nem érzem hogy mást akarnék, látom a hibáit amiktől néha falra mászok vagy korábban másztam de ugyanakkor meg én se vagyok tökéletes és úgy érzem nehezen találnék hozzá hasonlót.
Nekem ő különleges.
Szerintem én is különleges vagyok neki de ezt így nem mondta ki csak megérzés. Viszont az "igazi" lehet ettől bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!