Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl aggódós?
Van egy nagyon jó fiúbarátom. Régóta ismerem de most kicsit csalódtam benne. 14 éves de már 2-2,5 éve cigizik. Elég jóban voltunk/vagyunk de ezt nekem nem mondta el. Mikor valamelyik nap buszmegben voltunk megéreztem rajta és rákérdeztem, hogy cigizik-e? Meglepődött és eléggé zavarba jött(amúgy is mindig zavarban van ha beszélgetünk) és mondta, hogy igen kérdeztem mióta és akkor mondta, hogy kb 2 éve. Ez nekem elég rosszul esett mert én úgy tudtam, hogy elég jóban vagyunk ahhoz, hogyha beszélünk elmondja ha megkérdezem(megkérdeztem..). Hétvégén meg olyan részeg volt, hogy egy kádban kelt fel..és még dicsekedett vele..
Most én reagálom túl, hogy cigizik és nem mondta el mikor kérdeztem vagy elkellet volna mondania?..
Tényleg jóban voltunk(vagyunk?). De sok mindent nem akar elmondani..és ez rossz mert én szeretem mint barátot (régebben bepróbálkozott nálam). Meglehet azért nem akarja elmondani mert tudja ha aggódnék érte és ezt nem akarja vagy azért mert nem vagyunk olyan jóban mint voltunk?...
Köszönöm a válaszod és, hogy elolvastad.
Nem vagy aggódós.Ilyen elba*ott a fiatalság.Ő is csak azért csinálja mert ez a "menő"
Hagyd a fenébe az ilyet.Az aki azzal dicsekedik,hogy kádban ébredt.....
Hová fajulsz o szép világ.Lehet jobb lenen a világvége?
Beszéltem vele erről a cigizésről.. Azt mondta azért mert a "baráti társaság"... de b*sszameg 12 évesen?..
Nem fogok vele NEM foglalkozni..
ha a haverjai miatt kezdett el cigizni akkor hülye...
ezen nincs mit tárgyalni.
Oké a gyerek a bolond meg minden, de a lényeg, hogy a Kerdezô ezt tudja!
nem bunkóság, de lehet, hogy úgy gondolta, hogy ez nem a te dolgod, vagy nem olyan fontos, hogy megemlítse neked, akármennyire is nagy barátok vagytok!! ez is egy eshetôség!
Tudom, hogy bolond mert ilyeneket csinál..féltem mert egy barátom..ami normális..
de ha megkérdezem akkor valószínű, hogy fontos mert kérdezem.. de nem tudom már mi is van...
Azért van zavarban amikor beszélgettek,mert tetszesz neki.
Azért nem mondta el,mert neked ez nem tetszik,és szerintem is csak "menőségből" cigizik.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!