Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire megbízhatóak itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízhatóak itt a női válaszolók, és az, amit önmagukról/önmagukkal kapcsolatban írnak?

Figyelt kérdés

Álltalános kép itt, hogy azok a válaszolók, akik nagyon intenzíven kezdik ki mások életének elrontott (vagy általuk annak vélt) pontjait, azoknak véleményét, vagy döntéseit, önmagukkal kapcsolatban mindig pozitív képet hangoztatnak saját mindennapjaikról, jellemzően boldog a párkapcsolatuk, jól keresnek, adott esetben külföldi állásuk és életük van, és így tovább. Ugyanakkor egy személyes példám, hogy privát üzenetben megkeresett itt egy felhasználó, "LifeCoach" nicknéven, aki egy vitában azt írta magáról (ezek mellett), hogy soha nem írt még ki kérdést, vagy választ itt. Erre rácáfolva 18 pontja van a kategória toplistában csak ezt a hónapot nézve kérdéskiírásért (-> hat kérdés) és 373 pontja válaszadásokból.

Mennyiben tartható tehát itt hitelesnek sok - egyébként erőteljesen sztereotipizáló, és a férfiak felé megvető hangvételű felhasználó válasza?

2018. aug. 16. 00:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
5%
Én meg azt nem értem, hogy akik látnak ronda, alacsony, csóró férfit barátnővel, azok hol élnek. Mert itt a Földön én még nem láttam ilyenre példát.
2018. aug. 21. 09:12
 62/65 anonim ***** válasza:

Van egy kifejezetten alacsony, ronda, igénytelen, csóró, tahó, buta ismerősöm, akin csodálkozik mindenki, hogy van barátnője. Ő például Táton lakik. Van egy másik ugyanilyen ismerősöm, ő Pesten.

Na, de még mindig érdekel, hogy hol vágnak hozzá az emberhez 20 éves korában házat, hogy lehessen párja. Én is kérnék :D

2018. aug. 21. 09:24
 63/65 anonim ***** válasza:
63%

59#

A neten csevegés nem egyenlő a beszélgetéssel. Neten nem lehet valódi érzelmeket kialakítani, ahoz kell a személyes találkozás (ami ugye nagyon ritkán jön össze).

A másik meg a "bocsi van barátom". Nekem van jópár nő ismerősöm, mégsem hallottam még egyiktől sem ezt.

Elég szürreális a helyzet, hogy összejöttök haverokkal, a haverok is hoznak néhány havert. Beszélgetni kezdtek, de amikor te megszólalsz az összes lány kórusban megszólal, hogy "bocsi van barátom".

Vagy ugyanez a szitu, csak még a bemutatkozáskor:

-Szia Józsi vagyok!

-szia! Van barátom!

Kicsit életszerűtlen...

2018. aug. 21. 14:03
 64/65 anonim ***** válasza:

A döntő többség pontosan olyan, mint élőben: van egy őszinte kisebbség, a többiek pedig a csillagokat is lekamuzzák az égről. Nihil novi sub sole.

napietussal semmi baj nincs SZVSZ, sőt, még Balázskával sincs. Az igazán menthetetlen, nehézsúlyú elmebetegekkel annál több volt (tetró, PHP de kóser, GreenTea stb.)

Inkább 1000 napietus mint egy tetró.

2018. aug. 29. 03:12
 65/65 anonim ***** válasza:

Én csak magamból tudok kiindulni, de nem látom értelmét egy anonim oldalon hazudni.

Épp ez a lényege. Senki nem tudja kik vagyunk, csak néhány betű vagyunk egymás életében, így teljesen őszinték lehetünk.

2018. szept. 30. 02:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!