Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízhatóak itt a női válaszolók, és az, amit önmagukról/önmagukkal kapcsolatban írnak?
Álltalános kép itt, hogy azok a válaszolók, akik nagyon intenzíven kezdik ki mások életének elrontott (vagy általuk annak vélt) pontjait, azoknak véleményét, vagy döntéseit, önmagukkal kapcsolatban mindig pozitív képet hangoztatnak saját mindennapjaikról, jellemzően boldog a párkapcsolatuk, jól keresnek, adott esetben külföldi állásuk és életük van, és így tovább. Ugyanakkor egy személyes példám, hogy privát üzenetben megkeresett itt egy felhasználó, "LifeCoach" nicknéven, aki egy vitában azt írta magáról (ezek mellett), hogy soha nem írt még ki kérdést, vagy választ itt. Erre rácáfolva 18 pontja van a kategória toplistában csak ezt a hónapot nézve kérdéskiírásért (-> hat kérdés) és 373 pontja válaszadásokból.
Mennyiben tartható tehát itt hitelesnek sok - egyébként erőteljesen sztereotipizáló, és a férfiak felé megvető hangvételű felhasználó válasza?
#10:
A #3 minden, csak nem targyilagos es ertelnes. Egy esetbol altalanosut, mar ha igaz egyalyalan az az egy eset is.
A #4 viszont jol latja a helyzetet.
Es miert csak a noi valaszolok megbizhatosagat emrled Ku?
Vslaki visszautasitott? Es most mindenkin bosszut allsz? Ez aztan a ferfias viselkedes! Ja, lizer potstot akartam irni 😂
Én névtelenül pont nem látom értelmét hszudozni, szóval igazat szoktam mondani, de sokszor én sem hiszek a válaszoknak... Pl volt olyan kérdés, hogy mennyit szexelnek a párok és mindenki heti 7-10 alkalommal... :D és minden kétkedő le lett alázva..
Szóval simán lehet, hogy csak azt írják, amiről úgy gondolják, hogy úgy kellene lennie a dolgoknak. Pl hogy azonnal hagyd ott a randin a pasit, ha rasszista viccet mond... De a valóságban azért szorosabban fogja a táskáját, ha felszáll a buszra egy cigány gyerek.
Engem is bántanak azok a fröcsögések, amik a nők ellen napi szinten olvashatóak, de nem szoktam reagálni, mert nem párbeszéd a céljuk, csak egymás alázása. Szerintem ezek az emberek a valóságban nem ilyenek, vagy szeretném hinni, hogy nem gondolnak mindent komolyan, csak a vita hevében jutnak ide.
Ami tuti, hogy bármire válaszolok a kategóriában, lepontoznak a petsába. :D
Ez a férfiakra is igaz lehet, nem csak a nőkre. Nem tudom, név nélkül van-e értelme hazudni, én nem szoktam.
Az igaz, hogy boldog kapcsolatban élek, az eddigi legboldogabban. Magas fizezésem nincs, gyeden vagyok itthon a babámmal. Nem tökéletes az életem, voltak hatalmas hibáim, amit alkalomszerűen el szoktam itt ismerni, ha épp kapcsolódik egy kérdéshez.
Változtatni most már nem lehet, hazudni, tagadni, szépíteni meg nem érdemes.
Nem. Hanem azért, mert például most te is egy gúnyos, kicsinyes választ írtál, rosszindulatú (ellenben semmivel alá nem támasztott) prekoncepcióval, mégis 100%-on állsz. Miért? Mert férfit támadsz vele.
És mert ugyanez megvan például az itt linkelt kérdésnél is. Legyen az akármilyen válasz, ami még írásképileg is otromba, de ha a női szemszöget helyezi előtérbe, 100%-on áll, ha azzal - akár nőként is! - ellen megy, 0%-on áll.
Ezért így szól a kérdés, nem másért. De látod? Nem kell az igazságot keresned, elég támadóan írnod, bármiféle megalapozás nélkül, és egyből 100%-on állsz.
Nem. Annyiból nem. Én viszont nem is ezt írtam.
Nem leszel attól szimpatikusabb, ha szembemész a nyilvánvalóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!