Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire megbízhatóak itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízhatóak itt a női válaszolók, és az, amit önmagukról/önmagukkal kapcsolatban írnak?

Figyelt kérdés

Álltalános kép itt, hogy azok a válaszolók, akik nagyon intenzíven kezdik ki mások életének elrontott (vagy általuk annak vélt) pontjait, azoknak véleményét, vagy döntéseit, önmagukkal kapcsolatban mindig pozitív képet hangoztatnak saját mindennapjaikról, jellemzően boldog a párkapcsolatuk, jól keresnek, adott esetben külföldi állásuk és életük van, és így tovább. Ugyanakkor egy személyes példám, hogy privát üzenetben megkeresett itt egy felhasználó, "LifeCoach" nicknéven, aki egy vitában azt írta magáról (ezek mellett), hogy soha nem írt még ki kérdést, vagy választ itt. Erre rácáfolva 18 pontja van a kategória toplistában csak ezt a hónapot nézve kérdéskiírásért (-> hat kérdés) és 373 pontja válaszadásokból.

Mennyiben tartható tehát itt hitelesnek sok - egyébként erőteljesen sztereotipizáló, és a férfiak felé megvető hangvételű felhasználó válasza?

2018. aug. 16. 00:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
22%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tipikus.

Itt a GYK-n már az is kizáró ok, ha valaki konditerembe jár :D

És mielőtt elkezdődne, nem ez az első alkalom, hogy ezt olvasom :D

Jóképű vagy?

GYK-n semmi esélyed.

Jársz edzeni?

Ezt buktad.

Állandó munkahelyed van és jól keresel?

Botrány!

Annyira, de annyira szánalmas és nem veszik észre magukat.

2018. aug. 16. 11:28
 32/65 anonim ***** válasza:
69%

20#

Mégis kinek akarnék itt imponálni? Szerinted abban reménykedek, hogy majd nők tömkelege fog nekem itt privátot írni azért, mert lelúzereztelek? Vagy a barátnőmnek mutogatom, hogy "nézd drágám, ismét megvédtem a női nemet"?

Nem kell az írásaimba semmi mögöttes szándékot belelátni. Egyszerűen csak kiváló időtöltés oltogatni az idiótákat.

2018. aug. 16. 12:10
 33/65 anonim ***** válasza:

Tartalmas szórakozás.

2018. aug. 16. 12:12
 34/65 anonim ***** válasza:
14%
Az igazságot mindig le kell hurrogni és tűzzel vassal üldözni, a történelem során ez már kiderült.
2018. aug. 16. 12:19
 35/65 anonim ***** válasza:

33#

A sorbanállás közbeni semmittevésnél jobb.

De igazad van, hogy nem kéne a hozzátok hasonló emberekre energiát pazarolnom, mert nem érdemlitek meg. Dehát mindenkinek van valami rossz szokása, nekem a lúzerek fikázása az.

2018. aug. 16. 16:28
 36/65 anonim ***** válasza:
89%
31, te hogy lehetsz ennyire buta? Annál a kérdésnél volt aki leírta, hogy neki bejön a gyúrás sőt, ő maga is edz, más meg leírta, hogy neki taszító. Itt nem az a helyzet, hogy az egyik hazudik, hanem hogy van akinek ez jön be, van akinek az. Az a vicces hogy nulla szövegértéssel rendelkező emberek rinyálnak arról, hogy itt minden kamu.
2018. aug. 16. 16:30
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

Van még egy aspektusa a dolognak, ami eddig nem hangzott el a nemek fújolása közepette.

Sok embernek még anonim oldalon is ciki felvállalni, hogy kérdez. Az egy dolog, hogy válaszolgat meg katasztrofaturista, de hogy ő ennyire szánalmas legyen, hogy csak itt tud kérdezni, mert nincs kivel beszélni? Ádehogy. Vagy fél, hogy ismerősök felismerik, ezért egy picit torzít, épp csak annyit, hogy a válaszok még relevánsak legyenek. Egyszer 22 éves, máskor 25, 5 vagy 7 éve vannak együtt, eljegyzési rinyánál kb mindegy... vagy autó helyett motorja van, amibe a pasi bele van buckulva, pultos helyett eladó... a végtelenségig lehetne sorolni. Ezek nem azért vannak, mert minden kérdező megrögzött hazug, hanem mert nem akarnak lebukni a képzelt ismerősök előtt - vagy éppen nem akarnak vótmá kommenteket válaszok helyett, és azt hiszik, ezzel elkerülhető. (Pedig a gyk népe rosszabb mint Columbo, kár a fáradtságért.)

Mondjuk én ezért is nem válaszolgatok a privátokra, azért az is elég beteg, hogy valaki nyomozni kezdjen a levelezőpartner után ilyen szinten... de ez már más kérdés.

2018. aug. 16. 17:55
 38/65 A kérdező kommentje:

Íme, a #23-as hozzászólás is le lett nullázva. De miért? Vagy utánna a #28-as.

Itt is látványos a 100%-os, 0%-os értékelések elválasztása. Mintha csak ez a két véglet lenne, és látványos, hogy az egyik, a nullás véglet mindig egyetlen irányba mutat. Ahogyan itt.

2018. aug. 16. 21:23
 39/65 anonim ***** válasza:
87%

A 23-as egy értelmes válasz? Szegény lúzer végig azon sír, hogy a gonosz nők semmibe veszik az átlag pasikat(vagyis inkább csak őt). Mivel tudja ezt alátámasztani? Netes ismerkedéssel. Na ez aztán a releváns statisztikai adat! Neten mindenki a legapróbb hibák alapján szelektál. Amikor neten ismerkedtem, akkor én is egymás után raktam kukába a jobbnál jobb csajokat, olyan indokokkal, hogy "tájszólása van", "túl széles a szája", "a képén nagyon mélyen dekoltált a pólója", de elég volt annyi is, hogy nem szereti a macskákat. Aztán én is megkaptam tőlük, hogy "csúnya vagyok, csak nem mondod el". Pedig egyszerűen annyi volt, hogy egy napig beszélgettünk, és bármilyen érdekes a képcsere és a selejtezés ugyanarra az egy napra esett(mivel összesen egy napot beszéltünk).

Amúgy ez nagy bajotok nektek. Osztjátok itt az igét a nőkről és párkapcsolatokról, aztán pedig kiderül, hogy a leghosszabb és legmélyebb kapcsolatotok az volt, amikor két teljes hétig chateltetek egy lánnyal.

A másik pedig még ennyire sem értelmes. Eleve abból indul ki, hogy neki mindig igaza van, aztán pedig már boszorkányüldözéshez hasonlítja azt, hogy az emberek nem vevők a lúzerek mocskolódására meg hisztijére.

2018. aug. 16. 22:29
 40/65 A kérdező kommentje:

"aztán pedig kiderül, hogy a leghosszabb és legmélyebb kapcsolatotok az volt, amikor két teljes hétig chateltetek egy lánnyal."

Na akkor most ki is az, aki semmit nem tud ugyan, de betonbiztos kijelentéseket tesz másokról?:)

Nagyon nagy az arc, de ettől nem leszel több.

2018. aug. 17. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!