Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire megbízhatóak itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízhatóak itt a női válaszolók, és az, amit önmagukról/önmagukkal kapcsolatban írnak?

Figyelt kérdés

Álltalános kép itt, hogy azok a válaszolók, akik nagyon intenzíven kezdik ki mások életének elrontott (vagy általuk annak vélt) pontjait, azoknak véleményét, vagy döntéseit, önmagukkal kapcsolatban mindig pozitív képet hangoztatnak saját mindennapjaikról, jellemzően boldog a párkapcsolatuk, jól keresnek, adott esetben külföldi állásuk és életük van, és így tovább. Ugyanakkor egy személyes példám, hogy privát üzenetben megkeresett itt egy felhasználó, "LifeCoach" nicknéven, aki egy vitában azt írta magáról (ezek mellett), hogy soha nem írt még ki kérdést, vagy választ itt. Erre rácáfolva 18 pontja van a kategória toplistában csak ezt a hónapot nézve kérdéskiírásért (-> hat kérdés) és 373 pontja válaszadásokból.

Mennyiben tartható tehát itt hitelesnek sok - egyébként erőteljesen sztereotipizáló, és a férfiak felé megvető hangvételű felhasználó válasza?

2018. aug. 16. 00:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
88%
Nem férfit támad, nőgyűlölőt. Itt koncentrálódnak, de csak kis szeletei a férfiaknak.
2018. aug. 16. 09:57
 22/65 anonim ***** válasza:
Milyen pontozasrol beszeltek? Hol lehet ezt megnezni?
2018. aug. 16. 10:06
 23/65 anonim ***** válasza:
8%
Az itteni nők azt hangoztatják, hogy egy átlagos kinézetű férfi is találhat magának barátnőt, sőt nekik is az már bőven elég lenne, a belső értékek is nagyon lényegesek stb stb. aztán ahhoz képest, ha képet küldök, vagy szó nélkül lelépnek vagy teljesen más hangvételben írnak vissza, hogy nincs velem semmi gond, átlagos vagyok, aztán lépnek le.
2018. aug. 16. 10:28
 24/65 anonim ***** válasza:
8%

Remélem semennyire, ahogy a férfiak sem.

Mert ha mégis:

1.Semmilyen fórum, helyszín nem alkalmas ismerkedés, mert "ott nem lehet, nem szabad"

2.Nagyon sokan csak a tökéletességet fogadják el.

Szóval remélem nem.

2018. aug. 16. 10:47
 25/65 anonim ***** válasza:
94%
Hát én személy szerint saját tapasztalataim alapján válaszolok, minek hazudjak egy ilyen anonim oldalon? Ez már nekem is megfordult a fejemben, hogy vajon a válaszolók hány százaléka ír igazat... ami nekem felfoghatatlan, hogy valaki még itt is kamuzik, ahol úgyse ismeri senki. :D
2018. aug. 16. 11:00
 26/65 anonim ***** válasza:
91%
Max magamról tudok nyilatkozni. Én semmi értelmét nem látom, hogy egy névtelen oldalon lódítsak, vagy kamuzzak. Időnként trollkodok, de ki nem?
2018. aug. 16. 11:04
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor naiv vagyok ezzel kapcsolatban. Az életben sem szoktam hazudni,viszont azt azért tudom,hogy az életben nem mindenki ilyen,de azt nem feltételeztem,hogy egy anonim oldalon is hazudnak. Nem látom értelmét. Tehát 13-assal értek egyet és mostmár akkor ezt is számításba veszem,hogy itt is lehet ám kételkedni.😊 Pedig a szexes kérdésnél is olyan hihetőek voltak a válaszok (csak az első párat láttam) még olyan is volt aki bevallotta hogy most kevesebb mert gondok vannak,de amúgy mi az általános mennyiség amihez reméli,hogy hamarosan visszatérnek. De a többi választ is őszintének gondoltam fenti okok miatt.

Egyébként ha megjegyezhetem,régen nem ilyen volt ez az oldal. Épp tegnap olvasgattam 9 évvel ezelőtti kérdéseim. Régebben jobban a segítségnyújtásról szólt az oldal. Manapság már 100x meggondolom,ha kérdést szeretnék kiírni,van hogy inkább nem teszem...

Én mai napig szeretek segíteni azért is vagyok az oldalon. Mindig a jó és a pozitív felé próbálom terelni a kérdezőket,mégis ahogy 13-as is írja,a lepontozás tuti. Mondjuk ez a százalékomon jobban is látszik.

2018. aug. 16. 11:10
 28/65 anonim ***** válasza:
16%

A pontozások már rég nem erről szólnak. Mostanság inkább "népítélet" jellegűek, ha a nagytömegnek tetszőt írsz - 100%. Ha nem 0%. Az mindegy, hogy igaz-e.

Egy tetszetős kamu 100%, egy nem túl szimpatikus igazság 0%. A nép ítéltetett. Régen a falugyűléseken, aminek időnként kivégzés vagy kaloda volt a jutalma, csak mert a nép kikiátotta Gipsz Jakabot gonosznak vagy Borika nénit boszorkánynak.

A nép sosem változik, csak most a neten meg a tömegdemonstráción nyomják.

2018. aug. 16. 11:15
 29/65 anonim ***** válasza:
100%

Mások nevében nem tudok nyilatkozni.

Én magam teljesen értelmetlennek látom a hazudozást egy anonim oldalon, így mindig igazat írok. Persze biztos van, aki kamuzik, bár nem értem, mire jó az...

Egyébként van az a kategória, ami nem hazugság, csak az igazság ferdítése.

Pl én leírhatnám, hogy a páromnak egy sportos ritka kupé autója van (ami ugye majd milyen menőn hangik), és azt is leírhatnám, hogy egy huszonéves, fillérekért vett kocsija van, amivel sokat kell foglalkozni (ami meg nem hangzik túl menőn), és igazából mindkettő igaz az utolsó szóig, (25 éves japán kupé kivitelű autó, amit olcsón vett elég leharcoltan, és még van mit rendbehozni rajta, dolgozunk is vele bőven, de ha kész lesz akkor szépség lesz) csak mindkettőnél a kívánt hatás felé torzítottam picit a képet.

Szerintem sokan élnek ezzel az eszközzel, picit csűrnek egyet az igazságon, hogy igazság maradjon, de alátámassza azt, amit épp éreztetni akarnak.

Nem tudom, ez hazugságnak számít-e.

Az se mellékes, hogy nem fogja mindenki leírni az irreleváns infókat a válaszában. Mondjuk tegyük fel olvasok egy kérdést egy problémás párkapcsolatról, ahol nem működik a felek közti kommunikáció. Leírom, hogy szerintem ez nm jó, nálunk hogy működik, milyen jól meg tudjuk úgy oldani az ilyen dolgokat. Pozitív képet hangoztatok? Meglehet, azért, mert ez az igazság, és talán más tud belőle okulni, ötletet meríteni. Állítom ezzel, hogy tökéletes az életem? Nem, abszolút nem, csak hát minek írjam le a példaként említett kérdésben, hogy közben anyagi gondjaim vannak, nemrégiben hunyt el több szerettem ami miatt össze vagyok törve, és mindennek tetejébe szétstresszelem magam a suli miatt? Irreleváns, nem a kérdéshez tartozik.

Hidd el, MINDENKINEK vannak problémái, csak a legtöbben nem állnak le ezekről panaszkodni, ha nem ez a kérdés.

Eleve ezt az egész weboldalt a problémák hívták életre, minden kérdés 1-1 probléma, én nem mondanám, hogy itt minden felhasználó élete tökéletes tündérmese...

A mosós kérdéssel nem tudom, mi bajod. Fel lettek pontozva, akik szerint agyhalott, aki képtelen használni a mosógépet... egyet tudok velük érteni, milyen felnőtt ember az (tökmindegy a neme), akit még egy gépi mosás is meghalad? Cserébe akik le lettek pontozva... Egyik megcsalná a másikat, ha az nem mos rá(??), a másik szerint a "mai lányok" nem mosnak, stb, úgy gondolom, ezek a megnyilvánulások meg is érdemlik a 0%-ot.

A nőt, aki írta hogy ő szereti csinálni, nem tudom, miért pontozták le, én zöldet nyomtam rá.

Mindenesetre vicces, mikor azt olvasom, hogy az oldalon mennyi a férfigyűlölő kontent, miközben kb minden második kérdés/válasz arról szól, hogy minden nő k---a, minden nőnek kigyúrt test meg BMW kell, minden nő a külsőre megy, minden nőnek a bunkók kellenek, stb.

Ha pedig leírom, hogy én pl nem ilyen vagyok, akkor egyből kamuzok. :D

Lényeg a lényeg, biztos vannak, akik direkt hazudnak, de szerintem a legtöbbször arról van szó, hogy az igazságot írják, maximum az igazságnak csak egy részét, a többit pedig kihagyják, ez torzíthat.

24/N

2018. aug. 16. 11:22
 30/65 anonim ***** válasza:
100%

Az általad említett "mennyit szeretkeztek" kérdésnél én írtam azt az ominózus választ, hogy most ritkán, de remélem helyrejön a dolog - itt az előző 29-es válaszomban még meg is említettem, hogy milyen problémáim vannak, amik ezt okozzák. Teljesen őszintén írtam ott is, most mi értelme lett volna beírnom hogy napi 5x, ha nem ez a valóság?

Nem is értem, egyáltalán MIÉRT kellene itt hazudozni :D

2018. aug. 16. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!