Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba hogy felnőttként ilyen "gyerekes" dolgokra vágyom?
Gondolok itt olyanra hogy a másik fél úgymond "rajongjon" értem. Csak úgy megöleljen, megpusziljon, bújjon, ragaszkodjon.
Bár elég hülyén fejeztem ki de jobban nem tudnám leírni a dolgokat. Tini korban ezek gyakoribbak, viszont idősebb korban ezek általában kikopnak (vagyis jó részük).
Ti hogy vélekedtek erről?
Nem gondolnám, hogy ezek a dolgok gyerekesnek számítanának. Ettől függetlenül sincs benned hiba. Mindenki vágyik a szeretetre.
Én ezektől sokkal gyerekesebb dolgokra vágyom.
Nem igazán vagyom ilyen dolgokra vagy csak nagyon minimálisan
Nem igazán szeretem a sok testi kontaktust
Én nem bújok mert nem vagyok bujos olelekzos fajta
Alvasnal elvarom hogy ne érjenek hozzam hogy tudjak pihenni
Volt hogy inkább külön aludtam hogy ne zavarjon a szuszogasa hogy ram mászik éjszaka
Nem szeretem ha sok az érintkezés pláne úgy h én nekem nincs kedvem hozza , akkor csak feszült leszek tőle
N24
"Elvárom, hogy ne érjenek hozzám" - főnyeremény egy ilyen nő, remélem a macskáiddal jól megertitek egymást.
#5 igen alvas közben elvarom hogy ne érjen hozzam mert zavar
Az egyedül álláshoz vagyok hozza szokva ahol nem zavar senki
Nem birom elviselni azt ha valaki ram csimpaszjodik vagy ölel vagy ott szuszog horkol a nyakamba miközben aludni szeretnek ki pihenni magam de nem tudom ezek miatt és reggelre olyan leszek mint egy mosott sar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!