Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs értelme ismerkedni manapság? Bennem van a hiba?
23 vagyok, nem volt kapcsolatom.
Eljutottam arra a szintre, hogy nincs bennem az a gátlás, hogy fosok odamenni lányokhoz odamenni(vagy akárkihez). Most már nem látom értelmét odamenni(csajozásnak sem, ismerkedésnek sem)!
Nem akarok sem rövid, sem hosszútávú kapcsolatot.
Nem vonz a szex, sem a párkapcsolat.
Viszont sehol sem találok olyan embert akivel ÁLTALÁNOS témákról bármiről el lehet beszélgetni, ergo gondolkodik!
Hihetetlen egy-dimenziós emberek vannak. Főiskolások megragadnak a buli/suli/pia háromszögben, alig lehet komoly témákról beszélgetni velük.
Nemre való tekintet nélkül mondom. Nem lehet emberekkel beszélgetni, gépies egydimenziós robotok lettek.
Nem gondolkodnak dolgokról, nem is érdekli őket másnak a komolyabb gondolatai..
Nem ilyen "mi volt a munkában? Mit csináltál hétvégén?" kérdésekre gondolok!
Sokan mondják antiszociális vagyok! De ha egyszer nincs miről beszélnem vele?
Hogy milyen jó az utcán a csaj segge? Hú de meg dugná!
Suttyó parasztok vagy nagyképű prolik!
Lehet választani, hajrá!
Velem elég sok mindemről lehet beszélgetni, rendszeresen végzünk mély eszmefuttatásokat barátaimmal, de te, kedves Kérdező, engem már önmagában ezekkel a kijelentésekkel taszítasz!
Ha nem lenne akkora arcod, ami mindent és mindenkit kitakar, észrevennéd az értelmes embereket, de mivel azt gondolod, mindenkinél okosabb vagy, lenézed a többi embert, amit ők éreznek és inkább más társaságot választanak, amit meg is értek.
Értelmes ember vagy? Akkor miért skatulyázol be mindenkit? Egy értelmes ember legalább 3 szót odabiggyesztett volna a mondanivalója végére:
Tisztelet a kivételnek!
Először magadban keresd a hibát. Ha valóban értelmes vagy és nem egy egoista paraszt, találni fogsz!
Nem értem ezt a fröcsögést. Én is sorolhatnám, hogy mennyi bajom van suttyó, proli pasikkal, de inkább nem foglalkozom velük. Találok értelmesebb társaságot.
Az csak a te bajod, hogy suttyókkal foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!