Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavarna titeket, ha a párotoknak, mint az utólag kiderül, mindkét lábán ugyanaz az ujja kicsit ferde lenne?
Mármint pl.: középső ujja. Amúgy minden végtagja megvan, és semmi mása nem görbe meg ferde, de ez a hibája lenne. Titeket mennyire zavarna?
Nincs párom, ezt tisztáznám, csak előre aggódok a jövőn ha lesz, ugyanis én baromi csúnyának látom, főleg amikor más szép lábujjait látom így nyáron. :/
Nekem is lábfétisem van és még a nyáron láttam olyan lányt akinek annyira össze-vissza álltak a lábujjai, hogy rossz volt ránézni, de valamiért mégis szexi volt. Pont mert nem az a megszokott.
El is neveztem magamban chokito-nak, ronda, de finom.
ez nem akkora para.
ami esetleg lehet kiábrándító,ha a nő nem diagnosztizált laktóz,vagy glutén érzékeny és ragyás a háta meg a karja.
vagy hormon/vércukor problémái vannak,szintén kezeletlenül és tiszta pattanás az álla.
Nekem meg mindkét kezemen ugyanaz az ujjam kicsit ferde.
Összejövünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!