Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is furcsa, hogy ugyanaz a vezeték nevünk?
Eleinte egyáltalan nem zavart a dolog, sőt nem is érdekelt. Mostanában viszont olyan fura amikor a teljes nevén szólítják és hallom,hogy ugyanaz a családineve :D meg másoknak is meglepő elsőre.
Hallotattok már ilyet? Ez fura szerintetek?
Anyumnak es apumnak is ugyan az. :)
Nem, nem azert mert hazassagkoteskor anyum felvette apum nevet, hanem alapbol. :D
"Legalább nem kellett átírni az iratokon házasságkötés után. :-)"
Az a durva, hogy de. :D Hallottam ilyen sztorit ismerősi körben, hogy megkérdezték tőlük, hogy felveszi-e a férje nevét. Röhögtek egyet, majd rávágta, hogy persze, simán felveszi.
Az annyira nem volt vicces, mikor közölték utána, hogy akkor lehet iratokat cserélni, mert hiába ugyanaz a neve formailag, jogilag változott... :D
"Az a durva, hogy de. :D Hallottam ilyen sztorit ismerősi körben, hogy megkérdezték tőlük, hogy felveszi-e a férje nevét. Röhögtek egyet, majd rávágta, hogy persze, simán felveszi."
Az a durva, hogy ezek csak a te ismerőseid, akiről én tudok, nála ilyen nem volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!