Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi értelme annak, hogy ebben a topicban bármilyen kényesebb témát érintő kérdés alatt az ítélkezés megöli az érdemi párbeszédet?
Ebben egyetértünk, de akikre gondolok, azok cicerói körmondatokban fogalmaznak, kiváló helyesírással, idegen szavakkal megtűzdelve. Tehát látszólag az értelmiségi rétegre jellemző ez a fajta viselkedés. Ennyire hiányzik az empátia az emberekből?
Szívemből szólsz! :D
A GERINC, a GERINC, a GERINC!!!!
Mert megtehetem.
Viccet felreteve sok ember azt se erdemli meg,hogy tanacsot kapjon,mert annyira gerinctelen,inkabb csinaljunk neki buntudatot,hatha elkezd gondolkozni:))
A válaszod, hasznos, de lepontoztam, mert szerepel benne minden idők leggyűlöltebb szava, a GERINC.
És mert megtehetem.
Például ahhoz, hogy megpróbáld megérteni, mit miért csinál, mielőtt elítélnéd. Vagy ha nincs érdemi tanácsod, akkor az álszent prédikációdat tartsd meg magadnak, ne itt mérgezd vele a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!