Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nélküle nincs értelme felkelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélküle nincs értelme felkelni. Segítség? 20L

Figyelt kérdés

Kevés dolog van az életemben, amiért megéri reggelente felkelni. Az, hogy őt láthattam ezek közé tartozott.

Tanulok és dolgozok. Nincsenek barátaim, párkapcsolatom soha sem volt. Megismertem egy fiút a munkahelyen. Először azt hittem, hogy esélyem sincs nála semmire (barátságara se), mert kategóriákkal jobb nálam mindenben. Aztán elkezdtünk beszélgetni és valami hihetetlen aranyosan viselkedett. Ha ez nem lenne elég, mások elmondása alapján és a facebookját áttanulmányozva is egész normális gondolkodású és érdekes fiúnak tűnt. Most képzeljétek el (nők), hogy egy ilyen fiú rátok mosolyog, megkérdezi, hogy vagytok stb., úgy, hogy még soha sem volt párkapcsolatotok, sőt soha se éltétek meg, hogy valaki olyan érdeklődjön utánatok, aki titeket is nagyon érdekel. Persze más lányokkal is beszélt, de én úgy éreztem, hogy engem talán fontosabbnak tart, mert az egyikükkel kicsit lekezelőbb volt, amikor velem beszélt. Lehet, hogy hatalmasat tévedtem, sőt valószínű. Minden nap azt lestem, hogy vajon bent van-e ős is, próbáltam a lehető legtöbbet kihozni magamból. Nem tudtam, hogy el fog menni. El se köszönt tőlem, csak bámult. Utánam jött, de nem mondott semmit. Gondoltam, hogy én megyek oda hozzá, de szerettem volna, ha kiderül, hogy végre van olyan fiú, akit érdeklek annyira, hogy magától jöjjön hozzám. Végül is még mindig ez a megszokott, nem? Csak hát eddig senkinek sem voltam elég jó és úgy tűnik ezúttal sem más a helyzet..

Miért nem beszélt velem? Egyszerűen csak nem nézek ki annyira jól, hogy extra erőfeszítést tegyen, mert majd úgyis lesz valaki más? Annyira üresnek és szomorúnak érzem magam. Már nincs értelme bemennem dolgozni, nincs miért várnom a következő napot. Ez volt szinte az egyetlen örömforrásom és most nincs semmi..

Majdnem elsírtam magam, amikor megtudtam, hogy elmegy, pedig még akkor sem reagáltam így, amikor nemrég megbuktam egy fontosabb vizsgán.

Hogyan felejtsem el ezt a hülyeséget?? Hogyan gondolkodjak erről? Igazából ez semminek se számított csak én képzeltem bele sokat, mert nincs senkim és érzelmileg labilis vagyok?

2018. jún. 27. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Szeretlek <3
2018. jún. 27. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen elég labilis vagy, ez betudható egyrészt a korodnak és a magánéletednek.

Te inkább egy képzelt idolhoz ragaszkodtál és nem a valós személyhez, hiszen nem is ismerted. Más is volt már így nem csak te, én is. Tehát tudom én is milyen érzés lehet.

2018. jún. 27. 22:39
 3/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
80%
Ezek a tininovellák olyan aranyosak. :D Majd felnősz... valamikor.
2018. jún. 27. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
tudtam én, hogy kamu, hogy nőként könnyebb
2018. jún. 27. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem keresed fel?
2018. jún. 27. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jártál hidd el!!

Velem is ugyanez volt még 18eves koromban csak én össze is jöttem a munkahelyi ismerősömmel, DE

Mikor csapata a szelet egy angyal volt, komolyan, rajongott értem.

Aztán viszont mikor együtt lettünk akkor jött az igazi szenvedés, hazudnék ha azt mondanám akkor sírtam legtöbbet az életemben de azért rengeteget sírtam.

Annál nagyobb kö*ög nem létezik a világon!!!

Tehát, bárcsak elment volna és megfosztott volna a személyétől.

Mivel akiről meséltél el se búcsúzott, belőle se nézek ki túl sok minden jót.

Ne bánkódj!! Ha kibeszélnéd írj privátban:)

2018. jún. 27. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hiányzik, te is megkereshetnéd. Csak pár kérdést feltehetnél, milyen neki ott, ahova ment, és ilyesmi. Aztán ha akarja, folytatja a beszélgetést.
2018. jún. 28. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már beszélő viszonyba voltatok nyugodtan keresd fel, hogy hova ment dolgozni, milyen az új hely. Ebbe nincsen semmi ez még nem nyomulás nyugodtan megteheted.
2018. jún. 28. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!