Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme várni a házassággal, gyerekvállalással?
Én várnék mindenképp!
A diplomás gyed jól hangzik, de gondolkodj előre! Sokkal jobban jársz hosszútávon, ha lediplomázol és elkezdessz dolgozni, így ha lejár a gyed, les hova visszamenned dolgozni! Ha rögtön babát vállalsz, kisgyerekkel nagyon nehezen tudsz majd elhelyezkedni!!!
Rohadt hamar elrepül az egy év. Töltsd azzal, hogy felkészülsz erre az egészre, olvasol, edzel, odafigyelsz a táplálkozásodra. Elmész baba elsősegély tanfolyamra. Olvasol a védőoltásokról. Legalább a sulit csináld meg, nem hiszem, hogy mondjuk vészes hányósként akarsz szakdogát írni. Eljegyzést csinálhattok most, és egy éved van esküvőt szervezni. Ha kicsit jobban belegondolsz erre az egy évre igazából szükséged lenne. Gondolj arra, hogy anyaként milyen sokat kell majd alkalmazkodnod. Kezdd a lelki ráhangolódást azzal, hogy nem egyből mész a vágyaid után, hanem átgondolod a dolgokat, tervezel és megvalósítod.
Ez az egy év SEMMI. Én a helyedben biztos, hogy nem fellángolásra meg a túláradó anyai érzelmeimre alapoznék, hanem tervszerűen felkészülnék és megkönnyíteném a saját dolgomat, amennyire csak lehet. Pl. nem akarnák egy fenékkel két vagy több lovat megülni, hogy a hasamban a gyerek, közben szakdogát írok, közben esküvőt szervezek, közben babaszobát festünk.
Én se kapkodnám el... Huszonévesként
A pénzgyüjtést nem értem.
Minek, mennyit?
Azzal lehet a végtelenbe tolni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!