Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb? Ugy erzem tonkrement az eletem, nincs ertelme reggel felkelni Egesz nap bogok, alig eszek, es keveset alszok. Nem lesz ez igy jo.
Életed biztos nem ment tönkre!természetes hogy ilyenkor ezt érzed,mi lenne ha inkább megpróbálnád "meghódítani/csábítani"?de mivel ezt mondta neked,én személy szerint nem mondanám el neki az éréseimet,egyenlőre.
csak próbálkoznék óvatosan! (meg kérdezhetném ha nem baj, hogy hány éves vagy?) :)
Az a probléma, hogy túl szubjektíven értékeled a dolgokat és ettől nem látod, hogy mi mennyit ér.
Az életed értelme nem az, hogy megszerezd a magadnak kiszemelt emberkét. Nem csak ettől lehet boldog az ember.
A helyedben elengedném, ez nem feladás. Egyszerűen te akarod, ő nem, ez ennyi. Tovább kell lépni. Ez a legjobb döntés, a legésszerűbb, amivel nincs semmi probléma.
De nem kell ahhoz elengedned, hogy boldog legyél. Alapból boldognak kell lenned és úgy küzdened érte. Ez így lenne a normális, az alap.
Egy egészséges párkapcsolatban amúgy se a másik féltől boldog a másik. Persze attól is boldog, de az csak közrejátszik, még szebbé teszi az életét, de nem attól boldog, mert van neki a párja. Két alapjáraton boldog ember párkapcsolata a legszebb. Én csak ezt nevezném igazi párkapcsolatnak, a többi kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!