Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért képtelenek méltósággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képtelenek méltósággal kezelni ezt a nők? Valóban nem általános, de miért lennék "beteges" emiatt?

Figyelt kérdés

Őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy egy nőnek mi a véleménye erről, ha nőként te ebben a szituációban találnád magad akkor hogyan reagálnál?

6 éve annak hogy Budapestre költöztem, korábban sokat csajoztam, egyszerűen hajtott a vérem, viszont az otthoni közeg miatt sosem akartam hazavinni lányt.. így csak akkor történt valami ha az adott lányt hazakísérhettem..

Mióta Pesten vagyok a habitusom mit sem változott, a különbség annyi, hogy egyedül élek, tehát szabad a pálya.. kb havonta egy nőt sikerül felhoznom lakásra. Azonban itt jön az amiért kiírtam magát a kérdést. Ugyanis nem feltétlen a szex izgat.

6 év alatt több tucat nő járt már nálam, és eddig 3 azaz három nővel feküdtem le, szexuális kapcsolatom igaz volt mindegyik nővel akit felhoztam, de ez, három kivételével csak és kizárólag orális szexet jelentett.

A három nőt kivéve minden lánynál annyi történt, hogy kézzel/ujjal izgattam őket, szájjal pedig csókokkal árasztottam el testüket, comb, has, mell, láb, hát, nyak.. de pl nyalni csak azt a három nőt nyaltam ki akikkel le is feküdtem. Az "én részem" után persze jönnek ők, és az orál még mehet a részükről is (két kivétellel minden lány le is szopott) viszont a szopást követő élvezés után a libidóm jelentősen lecsökken, és úgy gondolom félig ezért, félig pedig azért mert előre sem tervezem, hogy behatolás is legyen, befejezettnek vélem az aktust, és megkérem a nőt, hogy öltözzön fel, és váljanak el útjaink mert egyszerűen nem szeretnék többet tőle.

Ténylegesen csak három nő volt akikkel kívántam is a folytatást.. a többi lánytól valóban nem is akartam többet.

Alapvetően úgy gondolom hogy fair vagyok, hiszen én is teszek a lányokért, és ők is kielégülnek, én is megkapom a magamét, tehát kvittek vagyunk. Ennek ellenére többször előfordult már, hogy amikor közöltem a lánnyal, hogy öltözzön, akkor nem tudta hová tenni az egészet, és vérig volt sértődve, majd elmondott mindenféle szemétnek, és kvázi megalázónak kiáltotta ki azt ami történt.. nem igazán értem, hogy miért csinálja ezt több lány is, amikor tényleg mindkettőnk el is élvezett.. tehát nem csak az van, hogy leszopatom és kidobom mint valami fizetős prostituáltat..

Tudom ez az egész nem mindennapos dolog, de ha egyszerűen nem akarok az orális szexen mást azt viszont viszonozom is akkor ezen miért kell megsértődniük?

Gondoltam elmegyek szexuálpszichológushoz is, bár azt önmagában tudom, hogy miért nem vágyom többre a nők jelentős részével, és azt is tudom, hogy nem fix kapcsolatot keresek, ugyanis nem tudom megállni, hogyha egy nő bejön akkor annak ne kezdjek el udvarolni.

2018. júl. 15. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem a képzeletükben él, ne hajtogass már hülyeségeket... Választ akartál, már leírták sokan, de nem vagy hajlandó felfogni.

A férfi férfi, a nő pedig nő, a két nem számára pedig nem ugyanazt jelenti a kielégülés (nyilván nem mindenki ugyanolyan a nemeken belül sem, de általánosságban).

2018. júl. 15. 17:55
 62/72 A kérdező kommentje:

Dehogynem ott él... Hiszen nem ezt mondom neki, és nem ezt üzenem vele. Pont, hogy nincs semmi üzenete, és pont hogy nem mondok vele semmit.

Ha a két nem különböző akkor azt a nő is felfoghatná, és megérthetné, hogy a berögződései miszerint ez ezt és az azt jelenti eleve téves megállapításon alapszik.

2018. júl. 15. 17:58
 63/72 anonim ***** válasza:

Vannak társadalmi normák, szituációkra alkalmazva. Egy ilyen íratlan norma az, hogyha valaki felhív a lakására randi közben, akkor az szexelni akar. Ezt a legtöbb ember tudja. Ezért lepődnek meg, hogy veled csak orál van, aztán elküldöd őt a dolgára. Holott az íratlan szabály alapján ő szexelni ment fel. Tök mindegy, hogy ő kielégült-e és hogyan. Ezért fontos, hogy közöld előre, mivel nem ez a társadalmi norma adott szituációra vonatkozóan.

Ugyanígy, ha egy pasi megkérdezi, hogy felmegyek-e filmezni, az ember lánya tudja, hogy a filmezés virágnyelven szex. Tehát ha csak filmezni szeretnék, akkor sem mondom, hogy megyek, mert tudom, hogy ennek mögöttes tartalma van. (Ismerős a "Netflix and chill" kifejezés? Mindenki tudja, hogy igazából szexet jelent.)

2018. júl. 15. 18:02
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted... (Vagy nem akarod megérteni...)

Lehet, hogy te ezzel nem mondasz semmi többet, de a nők ezt önkéntelenül is összekapcsolják valamivel, mivel szexről van szó, ez esetben a saját testükkel, értékükkel (egy olyan világban élünk, ahol valahogy mégis csak a nagymellű, vékony, kerekseg*ű nő képét posztolják a férfiak, ha valami gerjesztőről van szó, a lapos, duci, löttyedt, stb. meg leginkább valamilyen szinten sértésként jelenik meg, ha nőkről van szó, nem csak ténymegállapítás). Ne mondd, hogy te nem próbálsz magyarázatot találni mindenre, ami veled történik (pont ezt csinálod most is, legalábbis úgy teszel), a nők is csak ugyanezt próbálják, és mivel te nem adsz nekik magyarázatot, megkeresik a fejükben a legközelebbi és egyébként érzékeny dolgot, hogy szerinted ők ennyire jók csak, főleg, hogy akárhogy nézzük, a legtöbb nőnek a szex azért minden helyzetben valamennyire emocionális dolog. Vagy esetleg el szoktad magyarázni nekik, hogy miért nem történik több?

2018. júl. 15. 18:10
 65/72 anonim ***** válasza:
83%

Az ujjazás nincs egyenlő arányban a sz.pással. Mintha meghívnád egy fagyira, majd ő venne neked ruhát 100 000-ért, és csodálkoznál, hogy megsértődik, ha elküldöd. Egy nagyon önző, autisztikus vagy Asperger-gyanús, pszichopataságra, aberrációkra hajlamos, mentálisan sérült egyén képe rajzolódik ki mindegyikünk előtt.

Felhívod, mintha szexet akarnál, lesz.patod, majd elküldöd. Aki nem érti, mi ebben a rossz, az pszichopata. Az ilyen egyénekre én törvényeket hoznék, és elítélném őket. Azokat is, akik tolakszanak a sorban, akik büdösen szállnak fel a buszra, akik beszólogatnak mindenkinek, akik verekednek, stb. De sajnos az ilyen emberek szabadon bűnözhetnek.

2018. júl. 15. 18:12
 66/72 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ilyen íratlan norma az, hogyha valaki felhív a lakására randi közben, akkor az szexelni akar."

Azt is tegyük hozzá, hogy a társadalmi normák szerint a "szex" a pénisz vaginába való behatolásával jár (többek között), mert a kérdezőnek ez nyilvánvalóan nem egyértelmű.

2018. júl. 15. 18:20
 67/72 anonim ***** válasza:
100%
A nő szempontjából az ujjazás-orál-dugás fokozatokat egyébként ahhoz lehetne hasonlítani, minthogy ha elmész fagyizni, csak tölcsért kapsz, kapsz bele fagyit is, meg hogy tesznek rá öntetet is. Szóval te kb. fagyit is kapsz, a nő meg csak a tölcsért...
2018. júl. 15. 18:25
 68/72 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs baj, hogy nálad különböző szintek vannak, hogy kivel mi fér bele. Ez normális is. De ezt igenis közölni kell... azért az ujjazás nem ér fel a nyaláshoz, vagy egy kiadós szexhez nem igaz hogy ezt nem érted meg de azzal nincs bajod ha leszopnak :D
2018. júl. 15. 18:26
 69/72 anonim ***** válasza:
A szexbe sok minden belefér, ha megérinted a karját, az is, de ennek vannak fokozatai.
2018. júl. 15. 19:01
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha minden nőt zavar ez és itt sem ért meg egyik sem, akkor a hiba a te készülékedben van. Ezren megindokolták értelmesen, de nem akarod felfogni, hogy a szopásért az ujjazás NEM nevezhető kölcsönösségnek.

Azon kívül folyamatosan ellentmondasz önmagadnak is:

" Sőt számomra a legnagyobb érték az, ha a nő engedi, hogy hozzáérjek, a behatolás számomra állatias.. mert úgy érzem, hogy nem bírok magammal és "baszunk mint a nyulak" de az, hogy törődök vele az már sokkal több, legalábbis számomra.. azért több mert intimitást rejt magában."

Tehát itt leírod, hogy az előjáték, hogy végigcsókolod és megujjazod (=törődsz vele)ez több, mint az állatias dugás. Majd:

"Nincs ellenérzésem.. az állatias nálam pozitív, úgy érzem, hogy "valaminek a teteje"

Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, legalább önmagadnak ne mondj már ellent. Az igazság az hogy vagy impotens vagy kissé, vagy tényleg gondok vannak az identitásoddal. De érzelmileg tutira egy analfabéta vagy, illetve egy önző dög. Kend a hajadra a csókjaidat, ha elmész a számban és utána hazaküldesz. Egy tökön rúgást érdemelsz esetleg, nem nőt. Pont az ilyenek miatt nem jó ötlet az egy éjszakás kapcsolat, lányok. Egy ilyet kifogsz, és inkább rá se nézel a férfiakra többet.

2018. júl. 15. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!